Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Стильний подарунок.браслет на дроті пам'яті.гірський кришталь та бірюза.

520 грн
Опис

Порадуйте себе або близьку людину оригінальними прикрасами. Ажурний браслет стане приємним подарунком для себе чи близької людини.
Так як неможливо знайти два однакові камені і ручна робота не буває однаковою, купуючи цей виріб Ви отримаєте максимально оригінальний браслет. Всі прикраси виготовляються вручну і тому є унікальними. Ви отримаєте саме ту прикрасу, яку бачите на фото!
Гірський кришталь – символ вірності. Як талісман – приносить удачу в коханні, благополуччя, повагу інших людей, допомагає позбутися нічних кошмарів, безсоння та безпричинних страхів.
На браслеті є намистини синтетичної бірюзи,намистини Шамбала та підвіска ′Рука Фатіми′(Хамса). Більшість людей носять зображення Хамси у перевернутому вигляді (пальцями вниз). Вважається що
таке положення древнього символу приносить успіх та гармонію у відносинах.
Важливий момент: носити браслети з намистинами Шамбала потрібно тільки на правій руці, він надаватиме впевненості у своїх силах і спокій. Це важливо для того, щоб прикраса не була просто гарною дрібницею, а справді працювала і приваблювала удачу своєму власнику.
Ще одна цікава прикмета: щоб браслет заробив на повну силу, першими його повинні надіти не ви, а хтось із дорогих вам людей. Це може бути кохана людина, мама, бабуся, які передадуть йому позитивну енергію.
Дріт з ефектом пам′яті дозволяє легко вдягати цей браслет. Перевага дроту з ефектом пам′яті полягає в тому, що цей браслет можна відрегулювати за розміром будь-якого зап′ястя і зберігає свою форму.
Реальний відтінок виробу може відрізнятись від фотографії.
Ваш браслет буде упаковано в гарну подарункову коробку, що ідеально підходить для подарунка.
Додаткові характеристики:
Колір: Білий
Колір: Блакитний
Колір: Синій
Колір: Чорний
Матеріал: Намистини
Матеріал: Камінь
Матеріал: Медична сталь
Матеріал: Дріт

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize