Всі категорії
Додати товар

Браслет з вулканічного каменю та апатиту

625 грн
Опис

Браслет з вулканічного каменю та апатиту. Діаметр намистин - 8 мм. Колір чорний із блакитним. Основа – подвійна міцна гумка.

Прикраса з натурального каменю вулканічна лава – чудовий подарунок на всі випадки життя. Натуральний лавовий камінь містить енергію землі, вогню, води та повітря. Енергія землі дарує баланс у собі та із зовнішнім світом. Вода заспокоює нервову систему, змиває смуток. Повітря впливає на кровоносні судини, змушуючи їх справно працювати. Енергія вогню підвищує фізичну витривалість, змушує виглядати молодшою. Підходить для творчих людей. Додає твердості характеру. Виріб з натурального лавового каменю виглядає стильно та модно.

Літотерапевти рекомендують носити Апатит людям, схильним до істерії, легкозбудливим та нервовим хворим. Апатит утихомирює і стабілізує нервову систему. Цим мінералом також лікують горло та захворювання щитовидної залози.

Завдяки високому вмісту фосфору в цьому мінералі за допомогою апатиту лікують такі захворювання, як рахіт, скрофульоз, переломи кісток. Рекомендується носити цей мінерал та дітям. Який страждає анемією і рахітом, а також матерям, що годують, і людям, які страждають порушеннями кальцієвого обміну. Дуже корисний Апатит і для відновлення після тяжкої та виснажливої ​​хвороби.

При замовленні вкажіть в коментарях обхват зап’ястя в см
Додаткові характеристики:
Колір: Блакитний
Колір: Чорний
Камені / вставки: Лавовий камінь

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
dreamcatchers
Dreaming moon
Київ
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари