Всі категорії
Додати товар

0148 талісман "клеопатра"

480 грн
Опис

У серці стародавнього Єгипту, де піски пустелі зустрічаються з лазурною гладдю Нілу, жила цариця неперевершеної краси та мудрості - Клеопатра. Її чари заворожували римських полководців, а мудрість вела до процвітання її царства.

Таємницею її краси та могутності був не лише дар богів, але й браслет "Клеопатра", що сяяв на її руці. Три самоцвіти, кожен з унікальною силою, поєдналися в цьому вишуканому аксесуарі, даруючи Клеопатрі неперевершене велич.

Рожевий кварц, ніжний, мов ранкова зоря, дарував їй чарівність та красу. Його енергія пробуджувала в серцях чоловіків гаряче кохання, а в душах жінок - щире захоплення.

Гірський кришталь, чистий, мов джерельна вода, дарував їй мудрість та ясність розуму. Його промені допомагали їй приймати вірні рішення, бачити істину крізь пелену брехні та розпізнавати підступні плани ворогів.

Сердолік, гарячий, мов полум'я сонця, дарував їй щастя та багатство. Його енергія притягувала до цариці багатства, успіх та процвітання, роблячи її царство одним з найсильніших у світі.

Браслет "Клеопатра" - це не просто прикраса, це символ величі, мудрості та неперевершеної краси. Згодом таємниця браслета була втрачена, але його легенда досі живе в серцях людей.

Носячи браслет "Клеопатра", ви зможете відчути на собі його магічну силу, яка допоможе вам:

Розкрити свою красу та чарівність.

Приймати мудрі та правильні рішення.

Досягти успіху та процвітання.

Знайти справжнє кохання та щастя.

Станьте володаркою браслета "Клеопатра" і відчуйте себе справжньою царицею!

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Замок:
Тип:
Продавець
jewel...
JewelryStoneMAY
Дніпро
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?