Всі категорії
Додати товар

Браслет з агата і морганита

230 грн
Опис

Сучасний модний аксесуар, який додасть родзинку Вашому образу!
Яскравий hand made браслет з чорного агата, матового агата-кракле і морганита зі вставками з гематиту
Розмір намистин 8 мм, фурнітура - бижутерный сплав з фіанітами
Браслет на еластичному силіконовому шнурку
Розмір 18, на зап'ясті 15-16 см
Чорний агат здатний лікувати хвороби і служить оберегом від чорної магії. Усі негативні енергетичні впливи він трансформує у позитивні. Ця магічна властивість властива тільки цьому мінералу, тому чорний агат – захист від привороту, пристріту, псування та іншого чаклунства, спрямованого проти його господаря. У Стародавній Персії самоцвіт був символом влади над злом, що оберігає не тільки від магії ворогів, а й від інших бід. Щоб захисні властивості не послабшали, камінь потрібно регулярно промивати під проточною водою.

Агат кракле або "вени дракона" - це різновид кварцу із сімейства халцедонів. Ефект кракелюра, тобто тріщин, застосовується до каменю штучно під контролем виробників.
Вважається, що вени дракона здатні принести багатство до будинку їхнього власника. Матеріал може підвищувати творчі здібності та розкрити потенціал людини. Власник агата кракле відчує приплив сил та бажання досягати своєї мети. Оскільки камінь належить до сімейства кварцових, частина властивостей кварцу передалася йому.
Серед знаків зодіаку камінь виділяє Близнюків і Дів. Саме вони зможуть знайти свій талісман у вигляді прикраси. Іншим представникам знаків камінь носити не забороняється.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Продавець
natash_ka
natash_ka
Супер-продавець
Київ
92% виконаних замовлень
Була

Схожі товари