Всі категорії
Додати товар

🌈💗 романтичний браслет "серце" натуральний камінь агат, варисцит, говлит

250 грн
Опис

🌈💗 Яскравий, романтичний браслет з натуральних каменів: варисцит (блакитні намистини), агат (бордові намистини) і говлит (центральна намистина у формі серця). Намистина-сердечко двостороння. Фурнітура золотистого кольору, є регулювання довжини. Дивіться відео-огляд (вгорі сторінки) цього браслета, щоб побачити всю його красу.🌈💗

Розмір: розмір намистин - 8 мм, центральна намистина 1,7 см, довжина 19 см + 4 см ланцюжок регулювання довжини, на обхват руки від 17 см (на фото рука 17,5) Склад: натуральний агат, варисцит, говлит, бижутерный сплав.

🧙♂️☝️ Варисцит допомагає зберігати спокій, надає впевненість людям благих професій. Він оберігає власника від пристріту, допомагає досягати успіхів і супроводжує удачі в особистому житті. Червоний агат стимулює сексуальну енергію і бажання, розвиває творчі здібності. У багатьох червоний колір асоціюється саме з кровоносною системою, тому на неї він і впливає в першу чергу. Крім того, будь-агат має властивості запобігання безсоння й зняття емоційної напруги. Камінь говлит наділений потужними магічними властивостями, серед яких можна відзначити усунення тривоги і очищення думок. З допомогою білого говлита маги і езотерики тлумачать сни і розвивають дар передбачення. У свою чергу говлит під бірюзу здатний стати відмінним амулетом для студентів і людей, які займаються одержанням нових знань.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Блакитний
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари