Всі категорії
Додати товар

🐅✨ чоловічий браслет гумка натуральні камені грановане тигрове око і шунгіт

280 грн
Опис

Величезний вибір брендової, елітної та ювелірної біжутерії дивіться тут https://shafa.ua/member/tchibo_lux/clothes?sort=4&category=62

🔥🔥Підписуйтесь на наші оновлення!! Додаємо прикраси щодня. 🔥

🐅✨ Чоловічий браслет гумка з намистинами з натурального каміння - грановане тигрове око і шунгіт. Фурнітура сріблястого кольору. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього браслета, щоб побачити всю його красу.🐅✨

Розмір: Розмір намистин 8мм. на розмір руки до 21 см

Склад: біжутерний сплав, натуральний камінь очей тигра, шунгіт.

🧙‍♂️👆 Тигрове око загострює інтуїцію, оберігає від нещасних випадків. У домашніх справах чоловік стає більш господарським. У бізнесі (особливо у банківському) – оберіг від руйнування, залучення та множення грошей.

Дуже корисно використовувати тигрове око як засіб для полегшення реабілітаційного процесу після хірургічних втручань. Також прикраса допоможе швидше відновитися після тяжкої хвороби чи інсульту. Тим, хто бореться з переїданням, носіння прикраси з мінералом – оком дає почуття ситості і тим самим допомагає схуднути.

Також сучасні чаклуни вважають, що мінерал здатний зробити людину більш розсудливою і розсудливою, позбавити зайвої ревнощів і марнотратства.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари