Всі категорії
Додати товар

Браслет-кахолонг+шунгіт на закрутці

105 грн
Опис

Вітаю вас. Читайте сторінку ПРО МЕНЕ. Загальний замовлення повинен становити не менше 100 гр. Лоти комбінуємо-відправляємо все в одній посилці. Перед тим як оформити замовлення-напишіть нам. Наявність уточнюйте. Самовивозу немає. Вашій увазі. Саме для тих хто боїться що браслет на резинці порветься. Браслет на ювелірному тросі-дуже міцний. Розмір каменю-6 мм. Розмір браслета 18 див. Замочок на закрутці. Ще в далекій давнині астрологи відзначали, що положення зірок на момент народження людини визначає його долю. Кожне сузір'я має планету-покровителя, якому відповідають певні зодіакальні камені. Камені за знаком зодіаку впливають на нас сильніше, ніж інші самоцвіти. Важливо мати хоча б одного такого помічника. Виріб з натурального пресованого каменю. Самоцвіт у давнину тісно пов'язували з материнством і вважали, що кахолонг вкрай корисний вагітним і того ж при різних жіночих недугах. Існує повір'я, що говорить, що коли носиш виріб з кахолонга при вагітності, пологи пройдуть без ускладнень. Кахалонг здавна вважався любовним талісманом, що допомагає жінці здобувати чоловічі серця. Багато народності зараховують йому здібності оберега, завдяки тому феномену, що кахолонг поглинає негативну енергію, емоції і ніколи не виявляє підступності. Помогает в осознании происходящего, осмыслении и принятии правильных решений. Весьма рекомендован врачам, учителям, представителям политики, юристам и общественным деятелям.

Несмотря на нежный цвет и полезные свойства, кахолонг подходит далеко не всем знакам Зодиака. Астрологи, в частности, рекомендуют носить украшения с молочным опалом «воздушным» Весам и Рыбам.

А вот «огненным» знакам Зодиака кахолонг не подойдет — он лишь усугубит эмоциональном и агрессивность Овна и Льва. То же самое относится и к Скорпионам.

Шунгит.

Властивості шунгита воістину унікальні.Здавна люди використовували камінь для очищення води.І донині шунгіт використовується в якісних фільтрах для води і не тільки.У різних массажерах,в якості захисних пластин,гаджетах ,у ювелірному виробництві. Носіння шунгита характеризується появою фільтруючого енергетичного щита, проникного і концентрує сприятливу організму енергію і зі здатністю відтинати шкідливі впливу. знижує вплив електромагнітних випромінювань від мікрохвильовок, мобільних телефонів, комп'ютерів, планшетів, телевізорів і інших джерел. Как помощник, отлично себя проявляет во время переговоров, заключения сделок и подписи документов. Минерал создает ощущение светлой головы, повышает общую внимательность, находчивость и прозорливость.

Шунгит не имеет противопоказаний. Изделия из шунгита можно носить и детям, женщинам и мужчинам всех возрастов.

Шунгит не только восстанавливает здоровье, но и очищает ауру, гармонизируя энергетику.

Оригинальный подарочек.

Состояние,цвет,размер,диаметр на фото.

Предоплата 100%- на карту.

Удачных покупок.

Смотрите все мои лоты много интересного.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Продавець
coval45
--Светяшки--
Супер-продавець
Харків
67% виконаних замовлень
Був

Схожі товари