Всі категорії
Додати товар

⚫️⚪️ браслет дворівневий амулет в стилі тибету з триокими намистинами дзи

385 грн
Опис

⚫️⚪️ Браслет-амулет в стилі Тибету з тонованих "Триокі намистини Дзи" і чорних гранених намистин натурального агату (див. опис нижче). Підвіски біля застібки у формі Будди та китайської монети "цюань" з квадратним отвором. Фурнітура срібляста із чорнінням, є регулювання довжини. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього браслета, щоб побачити всю його красу.

!!! У продажу є дворядне кольє в набор до цього браслету, а також однорядне кольє з триоких намистин Дзи (останнє фото).⚫️⚪️

Розмір: розмір намистин 6 мм, Довжина 18,5 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини.

Склад: натуральний камінь агат, ювелірний сплав.

🧙‍♂️☝️ Бусіна Дзи 3 очі приносить багатство її власнику. Три очі цієї намистини символізують бога багатства Куберу в Тибеті. Два очі відповідають очам цього божества, а третє – його роті. 3 очі Дзи також символізують об'єднання в одному цілому 3 ключові компоненти людини: тіло, розум і душу. Таке гармонійне поєднання душі, розуму та тіла сприяє досягненню гарного здоров'я, успіху та багатства.

Володіння тибетською триокою намистом Дзи збільшує здатність її власника накопичити багатство за допомогою кристалізації можливостей для заробляння грошей. Відбувається саме акумулювання багатства, тобто накопичення його.

Монета-талісман "цюань" із квадратним отвором – це символ єдності між Землею та Небом. Землю символізує квадратний виріз усередині монети, а Небо - кругла форма.

Обидві сторони монет символізують свій вид енергії. Вважається, що з одного боку монети переважає енергія Ян, з другого, відповідно, Інь.
Поєднуючи в собі енергію Ян та Інь, китайські монети цюань активують енергію достатку, приносять багатство та удачу. Ці монети є свого роду талісманами гармонізації простору, тимчасових та енергетичних потоків.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари