Всі категорії
Додати товар

✨🌹 широкий браслет манжета камінь гранат магнітна застібка ошатний

385 грн
Опис

Величезний вибір брендової, елітної та ювелірної біжутерії дивіться тут https://shafa.ua/member/tchibo_lux/clothes?sort=4&category=62

🔥🔥Підписуйтесь на наші оновлення!! Додаємо прикраси щодня. 🔥

✨🌹 Ошатний широкий браслет манжета прикрашений безліччю каменів натурального гранату і темних блискучих кристалів. Зворотний бік браслета оксамитовий, дуже комфортний до шкіри. Застібка магнітна. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього браслета, щоб побачити всю його красу.

!!! У продажу є подібний браслет із аметиста, тигрового ока та чорного агату!!!
а також моделі на застібці-кнопці в асортименті.✨🌹

Розмір: Довжина повна 19 см ширина 3,5-4 см. Підходить на обхват руки від 17 см до 18,5

склад: біжутерний сплав, натуральний камінь гранат, кристали, текстиль.

🧙‍♂️👆 Астрологи стверджують, що мінералу опікується Марс, так що гранат сприятливо впливатиме на цілеспрямованих, активних, сміливих людей.

Здібності червоного граната альмандину вже давним-давно відомі людству. Вважається, що червоний самоцвіт – це символ любові, благополуччя у шлюбі, пристрасті, бурхливих емоцій. Він приносить своєму власнику увагу з боку протилежної статі, допомагає знайти справжнє кохання та завести серйозні стосунки, які завершаться шлюбом.

Гранат підвищує імунітет та скорочує період відновлення після сильних захворювань. Якщо ви чи ваш близький нещодавно переніс сильну хворобу, то гранат допоможе йому швидко відновитися та стати на ноги.

Також мінерал допомагає від сильного головного болю. Його рекомендують носити людям, які страждають від сильних перепадів тиску, реагують на зміну погоди, погано почуваються у спеку. Одягати вироби з гранатів рекомендує не менше ніж на кілька тижнів, інакше толку не буде.

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?