Всі категорії
Додати товар

💜✨ браслет-фенечка в стилі шамбала натуральний камінь аметист брусочки

280 грн
Опис

Величезний вибір брендової, елітної та ювелірної біжутерії дивіться тут https://shafa.ua/member/tchibo_lux/clothes?sort=4&category=62

🔥🔥Підписуйтесь на наші оновлення!! Додаємо прикраси щодня. 🔥

💜✨ Браслет фенечка в стилі Шамбала з намистинами з натурального каменю аметист у формі брусочків. Довжина регулюється за допомогою затяжок. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього браслета, щоб побачити всю його красу.

!!! У продажу є подібні браслети з інших натуральних каменів. 💜✨

Розмір: Довжина 16+10 см регулювання розміру (затягування), підходить на обхват руки від 15 до 20 см

натуральний камінь аметист, текстильний шнурок.

🧙‍♂️👆 Здавна вважається, що аметист може врятувати людину від інфекцій, а сучасні літотерапевти кажуть, що контакт з фіолетовим каменем знімає нервову напругу та рятує від перевантажень, безсоння. Також фахівці з лікування за допомогою каменів упевнені, що вода, в якій полежали аметисти, покращує кровообіг та насичує киснем мозок. Головне, регулярно проводити енергетичне очищення каменів під проточною водою, щоб змивати з них негатив, що скупчився.

Допомагає аметист і у боротьбі із залежностями, особливо у пристрасті до спиртного. Усуває потяг до куріння та переїдання. На Русі вірили, що аметист сприяє омолодженню та покращує шкіру обличчя, прибирає висипання. Цілющі властивості каменю справляються з мігренню, безпліддям, подагрою.

Магічні властивості аметиста полягають у тому, що він може виступати як амулет і талісман, а також є незримим помічником філософів, поетів, художників і всіх людей, які прагнуть розуміння істини.

Фіолетовий колір вважається містичним сам собою, це провідник між видимим і невидимим оку людини світом. Колір аметиста має гіпнотизуючий вплив і допомагає осягати таємниці світобудови через несподівані відкриття, що даються в потоці фіолетового свічення.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари