Всі категорії
Додати товар

Брошь квітка червоний тюльпан

200 грн
Опис

Додайте у свій образ цікаву деталь і він заграє по-новому.

За всіх часів людей оточували квіти. Ними прикрашали одяг та житла, додавали в їжу, дарували на знак любові чи підтримки. Квіти здатні передати наш настрій, наші почуття в різні моменти життя, радісні або сумні.

Складно уявити світ без квітів, вони наші постійні супутники. Любов до них знаходить своє відображення у живописі, поезії та навіть архітектурі. У різних культур та народів своє особливе ставлення до квітів, але захоплення ними – незмінне.

У всіх культурах світу квіти відображають циклічність життя. Весною вони виростають, влітку цвітуть, восени в'януть, а взимку вмирають. Це було відзначено навіть у Біблії та писаннях ацтеків. Стародавні народи відзначали: «Тіло наше подібне до квітки: воно розквітає і в'яне».

Квітка – символ радості, щастя та свіжості. Квіти, подані як подарунок, допомагають передати почуття та емоції. Освідчення в коханні, привітання з важливою подією в житті, підтримка у скрутну хвилину – ось із чим може допомогти вам букет, і з цим погодиться представник будь-якої культури.

ТЮЛЬПАН - один із найпопулярніших кольорів, і недарма. Він символізує найприємніші почуття – радість, ніжність, турботу та любов. Навіть жовті тюльпани символізують не розлуку, а сімейне щастя, тепло та добробут у будинку.

Не дивно, що ці квіти з давніх-давен завоювали популярність по всьому світу.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Принт:
З квітковим принтом
Продавець
els.ays
els.ays
Дніпро
0% виконаних замовлень
Була

Схожі товари