Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Брошь-квітка зі шкіри «marys leather accessories», в наявності та під замовлення

790 грн
Опис

Дівчатка, доброго дня!

Не знаю як ви, а я вчора з максимальною старанністю готувалася до локдауну та дощового тижня. Від Ботанічного саду готувалася і до фунікулера. І потім назад до Хрещатика. З понеділка у Києві громадський транспорт працюватиме виключно на пасажирів критичних сфер. Тому вчора був день, коли зійшлися всі зірки: вірніше, вихідний (мій) та плюс 15 без опадів. У місті "червоної зони" вчора було відверто не проштовхнутись, центр просто "кишить" тими, кому до 30 ☺️. Життя йде попри все).
А сьогодні дощ. І це надовго. Значить, більше працюватиму) І наступного тижня покажу Вам дві нові брошечки 🌺. Ось так ось 😉.

...
Натуральна італійська шкіра, авантюрин, сердолік, тигрове та бичаче око, лабрадор та чеський бісер. І пір'ячко 🌺. Зверніть увагу))

Розмір 12 см

Доставка у будь-яку точку Світу! 🛫🌍
По Україні – безкоштовно! 💸

Повтор можливий у трьох варіантах, для дітей та дорослих, від 8 до 12 см
Термін виготовлення 2-5 днів, залежно від складності задачі)
⠀⠀
✔️ Зверніть увагу: однакові квітки в різних розмірах – це гарний варіант для FamilyLook, для доньки, мами і навіть бабусі ;-)

✔️ Додатково можу зробити персоналізацію брошки відбитком: на прикрасу можна нанести напис, наприклад: "Дорогій мамі", "Коханій доньці", "Кращій подрузі", "Красуні дружині" і навіть "Строгій начальниці")) Коротку фразу, яка збереже пам'ять про вас на довгі роки! 👍👍👍
Додаткові характеристики:
Стать: Жіночий
Тематика: Пір'я
Тематика: Рослини
Тематика: Квіти
Матеріал: Бісер
Матеріал: Намистини
Матеріал: Металева фурнітура
Матеріал: Натуральна шкіра

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?