Всі категорії
Додати товар

Чокер колар принцеса вінтаж посмішка чеширського кота ранній emmons? рідкісний //...

1250 грн
Опис

Дякую, що відвідали мою сторінку і підписалися. Алгоритми сайту суттєво змінилися і на зараз , якщо не оплачується розміщення кожної позиції, то з'являється вона в загальній стрічці дуже рідко. Тому, якщо для Вас цікавий вінтаж, якісна костюмна біжутерія, то важливо підписатися, щоб не загубити сторінку.
В профілі "Про мене" є інформація про публікацію НОВОГО відео в Ютуб і як його знайти. Запрошую на перегляд!
Ціную Ваш час та увагу.

На відео прикраса на 9хв.40с. Відео огляд знаходиться під світлинами.

Чокер колар Посмішка чеширського кота (назва моя), припускаю, що це ранній Emmons, може переходити в принцесу вінтажний з Америки. Виконаний з металу в золотому тоні, прозорих кристалів. Кристали чисті, сяючі, без замін і втрат. З вікових нюансів та нюансів носіння: з зворотнього боку є точкова втрата покриття на 3-ьох квадратних елементах у зоні посмішки (світлина 5). З технологічних нюансів: один квадратний елемент не щільно прилягає до всієї лінії (світлина 8). Надзвичайно висока якість первинних матеріалів, Такою вона було у брендів Emmons та Sarah Coventry. Один засновник. Стан прикраси чудовий колекційний. Прикраса рідкісна, подібної інтернет не знає.

Маркований: маркувальний елемент у вигляді металевого ромбу знаходиться на кінці подовжувального ланцюжка. Я його прочитую як Fjj. Маркування мені не знайоме, ідентифікувати бренд по ньому я не змогла. Припускаю, що це ранній Emmons, так як специфічні ознаки прикраси вказують на бренди Emmons та Sarah Coventry.
Вага 24г.
Розмір: Довжина чокеру без подовжувального ланцюжка 38см.

Прошу уважно роздивлятися світлини, відео, ставити запитання. Описую усі прикраси після зроблених світлин, тримаючи в руці збільшувальне скло. Те, на що я, як будь-яка людина, можу не звернути належну увагу та/або для меня це не є суттєвим може бути значимим, критичним для Вас. Описую максимально всі видимі мною нюанси, якщо такі є. Описую їх через свої знання. Якщо я щось упустила, це ніколи не навмисно.

Продаж для України - Нова пошта, Укрпошта. Гарантовано зможу відправити протягом 1-2 днів після сплати замовлення. Є накладений платіж з частковою передплатою 200грн. Доставка за рахунок Покупця. Якщо при отриманні виробу він з будь-яких причин Вас не влаштовує, є повернення того ж дня за вирахуванням послуг доставки в обидві сторони. Міжнародна доставка обговорюється.

Вінтажні, антикварні вироби, ретро - НЕ НОВІ і, як правило, завжди мають сліди часу, носіння. Якщо для перегляду не достатньо світлин, я надам їх.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Золотистий
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Метал
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?