Всі категорії
Додати товар

Срібне чоловіче кільце печатка георгій переможець 21 р, 12.63 грам

1700 грн
Опис

Стильне велике чоловіче срібне кільце, перінь, печатка із зображенням

Георгій Переможець (Юрій Змієборець) з чорнинням.

Вага 11-13 г

Розмір 19; 21

Вигідна ціна нижче за ринкову

Кільце досить масивне, щільне, зручне, закруглені краї не ріжуть палець.

Георгій Переможець — один із найсильніших і шанованих святих, великий лицар, мученик, захисник і лікар. Його знають у багатьох країнах, саме на місці його поклоніння було хрещення Київської Русі.

На честь Георгія названа країна Грузія (Georgia), у якій його особливо люблять і шанують. В Грузію Церква і культ Георгія Переможця принесла велика свята, Ніно.

Образ Георгія захищає слабких, допомагає воїнам боротися за справедливість та перемагати. З давніх-давен воїни багатьох країн перед боєм кликали саме до нього за допомогою і покровительством. Також його просили про захист від природних стихій і хвороб.

У наші дні образ Георгія Переможця і далі актуальний і популярний, як символ і оберіг використовується в мистецтві, прикрасах, тату.

Це захисний захист. Він символізує мужність, хоробрість, честь, здатність до самопожертви.

Людина, яка одягає таку прикрасу, прагне бути хороброю та сміливою. Часто захищає слабких і не може терпіти нестей. Це гарний аксесуар і захисний амулет в одному.

Чоловік з таким печаткою виглядає стильно та сучасно, а якщо це ще й кільце з певним змістом, має цікавий вигляд і привертає увагу оточення.

Гарна детальна робота майстра. Чудова якість українського виробника. Це покупка на довгі роки, яка тішитиме своїм оригінальним зовнішнім виглядом і вигідно доповнюватиме образ.

Також чудово підійде на подарунок.

Відправка: будь-якою поштою щодня

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Срібло

Схожі товари