Всі категорії
Додати товар

Каблучка срібло 925 з радянським олександритом

850 грн
Опис

Дуже цікава каблучка зі срібла 925 проби українського виробництва. Проба не проставлена - робила собі, на замовлення ☺. Розмір по мінімальному діаметру 17.0, але через анатомічну форму обручки підійде до 18.5 включно.
Камень - олександрит з радянського золотого виробу, близько 16×8 мм. Збережуваність добра, є помітні лише у збільшуване скло мікрокоцки на гранях, камера їх не "бере", у носці - тим більше не помітно. Особливість саме цього каменю - надзвичайно насичений глибокий холодний блакитний (ближче до синього) колір. При електричному освітленні внаслідок дихроїзму з'являється бузковий підтон, але через насиченість основного кольору його майже не видно. Те, що це саме олександрит, стверджували два ювеліра (їм самим була вдивовижу така цікавинка, зійшлися на тому, що камень може бути з якоїсь обмеженої експериментальної партії). Особисто мені він ззовні радше схожий на танзаніт, а не звичні олександрити і значно привабливіший 😊. Шкода, що другого на сережки не знайшла - ювеліри казали, що другу таку рідкість та ще й в тому ж огрануванні знайти практично не реально.
Ціна 850 грн, перед-, після-, безпечна оплата, поштовий оператор - на Ваш розсуд. Повернення на ювелірні прикраси не роблю, усі питання уточнюйте перед купівлею у чаті, будьласка. При повній передплаті на карту вишлю Новою пошою за свій рахунок 😊.
Радості від нових придбань 😊!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бузковий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Штучний камінь Срібло
Стать:
Продавець
solncedar
solncedar
Супер-продавець
Київ
100% виконаних замовлень
Була