Всі категорії
Додати товар

Подарунок дівчині стильне кільце ручної роботи з дерева та епоксидної смоли (р. 17,0 - 17,2)

850 грн
Опис

Оригінальний подарунок на день народження у вигляді стильного кільця (розмір 17,0 –17,2) ручної роботи з деревини дуба та якісної ювелірної смоли для стильних дівчат різного віку. Смола має жовтий колір з білими та фіолетовими розлученнями всередині. Перстень абстрактної, складної та незвичайної форми (виконаний в єдиному екземплярі без повтору); дуже ефектно виглядає при заломленні потрапляючого світла (колір наживо спокійніший і елегантніший). Структура деревини добре виділяється, має своєрідний малюнок, що складається зі смуг, що чергуються від світлого до темнішого коричневого кольору.
Хочу звернути увагу, що кільце має зручну анатомічну форму, товщина кільця при надіванні на палець не заважає і не створює відчуття тяжкості та зайвого предмета між пальцями. Ручна робота, полірування та обробка датською олією.
Прекрасний варіант для подарунка або поповнення колекції своїх аксесуарів. Безкоштовно при покупці Ви отримуєте стильну подарункову упаковку
(зображена на фото).
Подарунок дівчині. Подарунок дружині. Подарунок найкращій подрузі. Подарунок матері. Що подарувати сестрі? Подарунок на річницю весілля. Найкращий подарунок на дерев'яне весілля. Незвичайний вишуканий подарунок.
Подарунок на Новий рік, подарунок на Різдво, подарунок на день Святого Миколая, подарунок на день народження.
Подарунок на день Святого Валентина. Подарунок на 8 березня.
Додаткові характеристики:
Матеріал : Дерево
Матеріал : Епоксидна смола

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Коричневий
Розмір:
  • 17
Матеріал:
Дерево
Стать:
Тематика:
Геометрія