Всі категорії
Додати товар

Перстень з натуральним хризопразом - кільце з натуральним хризопразом

650 грн
Опис

ри-чотири варіанти площини з каменями. Діаметром приблизно від 12 мм до 25 мм. Оберіть та вкажіть бажаний. При замовленні та виготовленні надсилаю вам фото того, що вам пропоную, бо кожен виріб робиться вручну та відрізняється через природність камінців, які використовуються в роботі. На фото товару вказані перстеники для прикладу, різних розмірів площини. Зверніть, будь ласка, увагу, що вартість відрізняється.
Обирати варіанти зручно, якщо маєте при собі монети 10 коп = 16 мм, нова 1 грн = 18 мм, 25 коп(або нові 2 грн) - це 20 мм.
Перстеники площадкою М можуть бути на широкій основі та на вузькій. А перстеники L - тільки широка основа (кількість каменів переважує вузьку основу, незручно носити на вузький).

Основа для пальця регулюється, тобто розмір самого перстня універсальний.
Увага! Не гнути кожного разу! Оберіть зручний для вас розмір, відрегулюйте самостійно та забудьте про цю функцію. Жоден метал не витримає постійної деформації, зміни форми.

Якісне посріблення, легко чистити

Прикрасу ви отримаєте у подарунковому пакуванні

Будьте уважні! Це не "один цілий кусок мінералу", а маленькі камінці, які викладені в техніці мозаїки у красиву форму

Увага! У мінералах допустимі включення темнішого або світлішого кольору, іншого відтінку, тріщинки, смужки. Це не бруд та сміття, це природні включення. Якщо ви хочете чисті прозорі камінчики, то вам потрібен інший магазин з ювелірними дорогоцінними зразками. Тут вам пропонують природні, незвичні, натуральні, як вони знайдені, мінерали, ще до того, як вони потрапляють до обробки ювелірами та оцінювання.

Пересилка відбувається тільки Новою Поштою, прикраси не повертаються, бо виготовляються на замовлення індивідуально за вашим замовленням. Накладеного платежу нема. Але і хвилюватися нема потреби, бо ввімкнена послуга "Покупка без риска"

Камінь винахідників і новаторів. Хризопраз сприятливий для будь-якої нової справи, тому що в ньому присутні прагнення до перетворення. Тому людям, неспокійним духом, які прагнуть до оновлення, він принесе удачу. Талісман нововведень, людей, що йдуть нетрадиційним шляхом, що прагнуть до відкриттів. Він також є оберегом комерсантів, банкірів, людей подібних професій. Його зелений колір покращує настрій.

Хризопраз відомий з давніх часів як камінь, що відводить заздрість, наклеп, "погані" очі, знімає порчу та інші гидоти. Хризопраз не любить підозрілих, неврівноважених, злісних і брехливих, егоцентричних людей, відмовляючись працювати на таких. Ніщо не покличе в такому випадку камінь "до порядку". Хризопраз - великий упертий і допомагає тільки людям честі і доблесті. Таких він оточує друзями і всіляко захищає від бід, навіть якщо власник вживає дещо ризиковані кроки (надмірного ризику не виносить)

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари