Всі категорії
Додати товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Перстень шолом жаху

8500 грн
Опис

Символ Шолом Жаху має історичне значення, що підтверджене археологічними знахідками та літературою. Зустрічається у французькому музеї Галльської Римської історії в Ліоні на кам'яній плиті, у манускрипті "Фольклором Йонссона", де згадується, що він зображений на зброї вікінгів, а також може бути використаний на обладунках коней та одязі воїнів. Також про нього згадується в "Книзі Ісландії", де він описується як знак, який носив відважний воїн під час битви для захисту від ворогів видимих і не видимих

Рунічне коло було важливим символом Скандинавській традиції: відображав циклічність життя і вічну природу всього існуючого. А Шолом жаху вписаний у рунічне коло міг відображати не тільки захист від злих духів та надання сили в битві, але й бажання досягти гармонії та рівноваги у всіх аспектах життя.

Ворони - Хугін і Мунін (так звали воронів Одіна) традиційно пов'язують з мудрістю. Таким чином, ворони, що тримають у клюві символ Шолом жаху у рунічиному колі, транслює передачу мудрості та пам'яті від покоління до покоління.

Отже, цей перстень може стати не тільки красивою прикрасою, але й символом наслідування мудрості та відваги вікінгів.

Характеристики:
Матеріал: Срібло925+Латунь+Камінь Гранат
Вага:15г.
Розмір Шалома :2см
Додаткові характеристики:
Камені / вставки: Гранат
Матеріал: Срібло

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Продавець
arrhaika
Arhaika
Чернівці (Чернівецька обл.)
Була

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?