Всі категорії
Додати товар

🌳🐩 овальне кільце в вінтажному стилі натуральний камінь димчастий сірий агат

220 грн
Опис

Величезний вибір брендового, елітної і ювелірної біжутерії, виробів з натуральних каменів дивіться у моєму магазині https://shafa.ua/member/tchibo_lux/clothes?sort=4&category=62

🔥🔥Підписуйтесь на наші оновлення!! Додаємо прикраси кожен день.🔥

🌳🐩 Кільце у вінтажному стилі з натуральним каменем димчастий агат. Кольцо имеет регулировку размера, основа кольца серебристого цвета с чернением. Смотрите видео обзор этого кольца (под фотографиями товара), чтобы увидеть всю его красоту.

!!! У продажу є таке ж кільце з іншими натуральними каменями.

Розмір: 3,2 х 2,6 см, розмір кабошона 18х25 мм

Склад:
Біжутерний сплав, натуральний камінь, димчастий агат

🧙‍♂️👆 Ще в давні часи було помічено, що димчастий агат має магічні та лікувальні властивості. Його використовували в магічних ритуалах, носили як оберег, товкли в порошок і приймали з їжею для лікування різних хвороб. Сьогодні літотерапія – нетрадиційна медицина – радить носити камінь тим, хто страждає від сильних нападів кашлю, бронхіту, астми, утрудненого дихання. Також мінерал допомагає позбутися шкірних захворювань та заспокоїти нервову систему.

Мінерал сірого кольору часто використовується як талісман, особливо представників служителів закону – суддів, слідчих, юристів. Вважається, що носіння цього каменю благотворно діє у конфліктних ситуаціях, допомагаючи вирішити непорозуміння та зменшуючи агресію. А також у різних джерелах згадується властивість сірого агату відкривати власнику погані вчинки, думки та почуття інших людей. Цей мінерал є покровителем добрих, чесних та справедливих особистостей. Якщо власник каменю не є гідним індивідуумом, мінерал буде притягувати нещастя.

Відзначають також сприятливий вплив каменю на нерішучих, невпевнених у собі людей, а також надмірно емоційних та запальних. Носіння агатового талісмана приносить мир, спокій та впевненість. Якщо брати лікувальний аспект, то вважається, що сірий агат допомагає в лікуванні захворювань верхніх дихальних шляхів (бронхітів, астми тощо), полегшує напади кашлю, особливо якщо носити його на грудях у вигляді брошки або намиста.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?