Всі категорії
Додати товар

Срібне кільце 925 проба з аметистами»грона винограду»

2290 грн
Опис

Вишукане кільце 925 проба з натуральними аметистами»Грона винограду»,гілка переплетена зі змією(зелені фіаніти)Кільце деталізоване.Гарна та якісна ювелірна робота.100% срібло 925 проба. Розмір 17,5.Багато різних ювелірних виробів(див.фото з натуральним камінням:аметисти,топаз,рубін,гранат,цитрин.фіаніти, смарагд,сапфір.

Аметист – сильний амулет. Енергетика каменю буде примножуватися в оправі зі срібла. Холодний блиск дорогоцінного металу підкреслить красу натурального самоцвіту. Ювелірні прикраси з аметистом залучать до людини справжніх друзів, міцну любов.
«Кам'яна фіалка» не тільки прекрасна та енергійна. Самоцвіт має безліч лікувальних властивостей. Раніше римляни використовували його для нейтралізації отрути у келиху з вином, а греки з його допомогою омолоджувалися, позбавляючись від зморшок, пігментації, веснянок.

Аметист зміцнює пам'ять. Лікує безліч захворювань шкіри. Під час мігрені, приклавши його до чола, можна позбутися від болю. Допомагає при проблемах з нервовою системою. Вода з каменем аметист виліковує простудні хвороби, чистить капіляри, але крім того, печінку, нирки. Зміцнює імунітет.

Стан: Новий
Колір:
  • Фіолетовий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь Срібло
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?