Всі категорії
Додати товар

Чокер кольє намисто сірий синій злотистий зірка камінь гематит кришталь скляний на шию...

280 грн
Опис

❗Пропозиція обмежена, запитуйте наявність саме цього кольору перед оформленням замовлення., можлива його заміна при виконанні повторної роботи, для уточнення пишіть у чат.

Авторський аксесуар на шию - яскравий, привабливий, легкий, що має не тільки гарний естетичний вигляд, але й надає власнику додаткових позитивних властивостей на енергетичному та фізичному плані. Колір можливий на вибір.

Основа чокера - ювелірний багатожильний тросик стійкий до тертя, з кришталевими (скляними) намистинами сіро-синього кольору з АВ переливом. Застібається виріб на омар (карабін) із ланцюжком-подовжувачем, що дозволить відрегулювати по шиї для комфортного носіння.

🌟Аксесуар доповнено намистиною у формі зірки з мінералу гематит ( 8 мм ), яка гармонійно поєднується в дизайні і стає яскравим акцентом.
☀️Довжина 33-38 см.
Потрібна інша довжина чи інший колір основних намистин? Зірка також може бути в іншому кольорі і розмірі ( є менша зірка 6 мм) . Не подобається зірка? Не проблема, її можна замінити на місяць, серденько, абстрактні фігури.

❗На останньому фото приклад прикраси із кількома золотистими (золотий металік) намистинами. Якщо в такому вигляді вам більше подобається, вказуйте обов'язково!!!

Питання і побажання пишіть у приватні повідомлення - рядок "Запитати продавця" дрібним шрифтом біля ціни виробу, або внизу сторінки для мобільного додатку.

Більше авторських робіт на сторінці мого магазину https://shafa.ua/member/polena

☀️Оплата на карту в день замовлення, реквізити пишу в приватному чаті, не покидаючи сайт. Відправлення НП за тарифами, за доставку сплачуєте окремо при отриманні посилки. Оздоба надсилається у подарунковій коробці і готова на дарунок.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Синій
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь Скло
Стать:
Принт:
Абстракція Новорічна тематика

Схожі товари