Всі категорії
Додати товар

Авторське кольє з бурштину та агату 'листопад'

840 грн
Опис

Ексклюзивне кольє з великим натуральним зрізом агату та лікувальним бурштином на фурнітурі з нержавіючої ювелірної сталі. Нержавіюча сталь не окислиться, не почорніє, не викликає алергію і не вплине на лікувальні властивості бурштину. Це намисто прикрашатиме і лікуватиме багато років. Довжина по шиї 40-51 см.

Давні високо цінували властивості бурштину. Його використовували як амулети, прикраси, в лікарських препаратах. Бурштин, одягнений близько до шиї, дає енергетичний імпульс сонній артерії та щитовидній залозі, нормалізує обмін речовин, допомагає при головному болі та перепадах тиску!

Вибір агату як символ 14-ї річниці весілля невипадковий. Подарунки на агатове весілля повинні бути пов'язані з каменем-талісманом, вони зарядять подружжя позитивною енергетикою, збережуть кохання, допоможуть розуміти, поважати та оберігати один одного від неприємностей. Властивості агату залежать від кольору каменю. Коричневий агат – захищає від багатьох бід та неприємностей, а також сприяє виживанню в екстрених ситуаціях.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Медична сталь Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари