Всі категорії
Додати товар

Кольє з флюориту, яшми та аметиста 'таємничий ліс'

425 грн
Опис

Авторське кольє з натуральним камінням різних видів та форм: яшми, флюориту, аметиста та натуральної шкіри. Фурнітура – біжутерний сплав бронзового кольору. Кольє довге, без застібки, довжина по шиї 86 см, підвіска 9 см. Прикраси такого силуету Y візуально витягають шию і весь силует в цілому. Стильно виглядає і зручно носити на светр, гольфик.

Яшма щедро підживлює людину позитивною енергією, тому дуже корисно носити вироби з цього каменю.
Яшма кабомба, вона ж крокодиляча, містить включення темно-зеленого та чорного кольору, що утворюють дивовижні візерунки. Мінерал допомагає тим, чиї серця нещодавно були розбиті, адже він заспокоює біль.

Флюорит досить тендітний мінерал, його необхідно берегти від ударів та падінь!
Вважається, що флюорит здатний зняти стрес, позбавити від депресії та гніву. Амулети з цього каменю рекомендують носити людям надмірно збудливим, для набуття гармонії з собою та навколишнім світом. Він значно посилює аналітичні здібності власника. Флюорит можна носити в період іспитів, одягати у відповідальних ситуаціях.
Літотерапевти припускають, що флюорит полегшує стан метеозалежних людей, тонізує нервову систему, знімає негативні наслідки стресових ситуацій, нормалізує сон, позбавляє безсоння та нічних кошмарів.

Кажуть, що аметист має видатну здатність - оберігати людину від пияцтва, а якщо вона все-таки випила - рятувати від сп′яніння.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Шкіра Метал Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари