Всі категорії
Додати товар

Кулон, підвіска на ланцюзі з барочними перлами й аметистом ⁇ лілова хмара ⁇

389 грн
Опис

Вишуканий кулон, підвіска на ланцюжку з натурального барчика й овального прісноводних перлів і аметисту виготовлена на фурнітурі з ювелірної неіржавкої сталі. А це означає, що метал не потемніє, не викличе алергію, не іржавіє й дасть змогу прикрасі довгі роки тішити власницю. Довжина ланцюжка 41 — 46 см, довжина підвіски 13,5 см.
Центральна баркова перлина 1,7х1,7 см, з нерівномірним покриттям.

Перли, що мають неправильну форму, називають бароко або барочний.  Він може бути диким або культивованим. датливо назва походить від французького слова «baroque» — химерний, химерний. 
Перли бароко, як і будь-який інший, формуються в прісноводних або морських молюсках. Незвичайна форма виходить у разі нерівномірного відкладення перламутру навколо ядришка, що потрапив у встрицю природним способом або поміщеного в неї людиною. 
Якщо ідеальні за формою перли вимагають із собою вечірнє вбрання або строгий костюм, то прикраси з барчистими перлами доречні  у будь-яких умовах

Легкомислений бог веселощів і виноробства — Діоніс гаряче й безвідповідно полюбив прекрасну німфу Аметис. Але їй миле було простою пастушок. Розбурхівне Діоніс довго переслідує юну німфу, але та замилившись богині Артеміде, перетворилася на статичну з прозорого каменю. У запаленні Діоніс  намагався оживити кохану, поливаючи статичну вином, але та лише забарвилася в фіолетовий колір і засяяла на сонці фіолетовим блиском. Так, якщо вірити старовинній легенді, з'явився на світ чудовий камінь на землі, який охороняє закоханих і захищає людей від згубного впливу вина.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Медична сталь Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари