Всі категорії
Додати товар

Кольє з рутиловим кварцом та гірським кришталем ′стріла амура′

445 грн
Опис

Ніжне кольє ручної роботи з натуральним кристалом гірського кришталю та кварцем волосатиком повністю на фурнітурі з ювелірної неіржавкої сталі золотистого кольору. Довжина по шиї 36-41 см, вниз 12 см.

Рутіловий кварц має багато інших найменувань: волосся Афродіти, нитки кохання, стріли Амура та навіть «волосатик». Мінерал має своєрідний зовнішній вигляд — це прозорий камінь, всередині якого видно тонкі нитки золотистого кольору. Ці «волоски» і є волокнами рутилу, які зумовлюють цінність мінералу. Волосатик має здатність позбавляти свого власника від сумного та тьмяного настрою, а також депресивного стану. Камінь корисний як амулет людям творчих професій, він дарує натхнення, допомагає розвитку багатої фантазії та пробуджує всі приховані таланти свого володаря. Вважається, що власник волосатика може легко визначити мету будь-якої людини, яка якоюсь чином наявна в його житті.

Гірський кришталь — мінерал універсальний, він підходить усім знакам зодіаку. За твердженнями магів, гірський кришталь допоможе своєму власнику знайти душевну гармонію, сконцентруватися, прояснить свідомість і поліпшить роботу мозку. Камінь навчить регулювати та правильно використовувати внутрішні сили та вбереже від негативного впливу ззовні

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Медична сталь Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари