Всі категорії
Додати товар

Кольє з амонітом та кристалами гірського кришталю ′таємниця світобудови′

494 грн
Опис

Авторське кольє ручної роботи з природним аммонітом, натуральними кристалами гірського кришталю та яшмою на фурнітурі з ювелірної неіржавкої сталі. А це означає, що фурнітура не потемніє, не облізе, не викличе алергію й дасть змогу прикрасі довгі роки тішити свою господиню! долає 2,4 х 3,2 см. Берегти від ударів і падінь! Довжина по шиї 42-45 см, вниз 9,5 см.

Дискати заселяли практично всі моря й океани та вимерли разом із динозаврами наприкінці крейдяного періоду — приблизно 65 млн років тому.
Як талісман розвиває проникливість і завдяки спіралеподібній формі каменю, що відповідає законам золотого перерізу, може впорядкувати життя людини, що контактує з ним, даючи змогу йому вловити закономірність у ланцюжку хаотично подій, що відбуваються з ним.

Гірський кришталь — мінерал універсальний, він підходить усім знакам зодіаку. За твердженнями магів, гірський кришталь допоможе своєму власнику знайти душевну гармонію, сконцентруватися, прояснить свідомість і поліпшить роботу мозку. Камінь навчить регулювати та правильно використовувати внутрішні сили та вбереже від негативного впливу ззовні

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Медична сталь Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари