Всі категорії
Додати товар

Кольє з флюоритом, барочними перлами та гірським кришталем ′іней′

445 грн
Опис

Стильне кольє ручної роботи з натуральним необробленим флюоритом фіолетового відтінку, кристалом гірського кришталю. і барочною сіро-ліловою перлиною повністю на фурнітурі з ювелірної неіржавкої сталі. А це означає, що фурнітура не потемніє, не облізе, не викличе алергію й дасть змогу прикрасі довгі роки тішити свою господиню! Центральний камінь флюорит масивний, 2,3 х 2,3 см. Перлина Бароко не ідеальна, на торці є ямочка. Довжина по шиї 41,5 см, вниз 12 см.

Мабуть, у світі немає мінералу, який мав би такий широкий гаммійський колір, який має флюорит. Кристали його можуть бути безбарвними, рожевими, жовтогарячими, блакитними, синіми, жовтими, фіолетовими, всіх відтінків зеленого кольору. Часто зазначається нерівномірність, смугастість і різна інтенсивність забарвлення.
Вважається, що флюорит здатний зняти стрес, позбавити депресії та гніву. Амулети з цього каменю рекомендують носити людям надмірно збудливим, для отримання гармонії із собою й довкіллям. Він неабияк посилює аналітичні здібності свого власника. Флюорит можна носити в період іспитів, надягати у відповідальних ситуаціях.
Літотерапевти припускають, що флюорит полегшує стан метеозалежних людей, тонізує нервову систему, знімає негативні наслідки стресових ситуацій, нормалізує сон, позбавляє безсоння та нічних кошмарів.

Гірський кришталь — мінерал універсальний, він підходить усім знакам зодіаку. За твердженнями магів, гірський кришталь допоможе своєму власнику знайти душевну гармонію, сконцентруватися, прояснить свідомість і поліпшить роботу мозку. Камінь навчить регулювати та правильно використовувати внутрішні сили та вбереже від негативного впливу ззовні

Стан: Новий
Колір:
  • Бузковий
  • Сірий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Медична сталь Натуральний камінь
Стать: