Всі категорії
Додати товар

Прикраса на шкіряній нитці місячний камінь

200 грн
Опис

Місячний камінь. На думку цілителів, він дарує спокій, очищає ауру від негативу, допомагає позбутися від поганих думок. Крім цього він вважається жіночим каменем. Прикраси, інкрустовані місячним каменем, приносять своїм власницям впевненість, підкреслюють і посилюють жіноча чарівність і енергію.

Існує думка, що прикраси, амулети з місячними камінням здатні стримувати неконтрольовані, раптові спалахи гніву. Камінь допоможе подолати хронічну депрессиею, втома, дозволить позбутися від поганого настрою.

Помічено, що він сприятливо впливає на стан нервової системи, позбавляє від безсоння, нормалізує, покращує емоційний стан. У нетрадиційній медицині місячний камінь знижує частоту епілептичних припадків, усуває симптоми стресу.

Амулети, талісмани з адуляром рекомендують носити людям, які в емоційному плані сприйнятливі до певних фаз місячного циклу. Відомо, що місяць здатен впливати на наш настрій. Місячні фази чітко відчувають люди з нестійкою психікою.

Можливо, саме місячний камінь допоможе уникнути різких емоційних перепадів, поверне рівновагу в життя, нормальний здоровий сон. Якщо у вас безсоння, не виходять з голови проблеми, неприємності, місячний камінь, покладений під подушку поверне спокій і гармонію в життя.

Адуляр позитивно впливає на мозкову діяльність, функціонування органів травного тракту. Вагітним жінкам рекомендується носити прикраси або мати при собі амулети з місячним каменем перед пологами.

Камінь нормалізує роботу зердечно-судинної, нервової системи, відновлює енергетику. Що найцікавіше, унікальний мінерал допомагає реалізувати приховані таланти, розкриває потенціал, здібності людини, підсвідомість.

Ще з давніх часів місячний камінь був відомий як талісман чистої, щирої любові. Мінерал допомагає залучити в життя серйозні глибокі почуття. Тому людям, які в пошуку другої половинки або хочуть позбутися від самотності, нерозділене кохання рекомендується носити прикраси, амулети з місячним каменем. Адуляр – символ чистої, платонічної любові, чистих відносин. Природний мінерал допоможе розпалити ніжну пристрасть, допомагає залучити об'єкт любові, жадоби.

Місячний камінь – мінерал сильних, впевнених людей з вольовим характером, які твердо мають намір йти до своїх цілей. Астрологи радять звернути увагу на нього акторам, письменникам, журналістам, викладачам та людям будь-яких творчих професій.

Місячний камінь підходить людям, народженим в період повні, особливо тим, хто народився в понеділок. У цьому випадку він в буквальному розумінні стане талісманом, буде оберігати своїх володарів в самих важких і непростих життєвих ситуаціях.

Силу лунного камня способны ощутить все знаки зодиакального созвездия. Но больше всего камень подойдет тем, кто рожден под зодиакальными знаками:

Льва;

Девы;

Весов;

Скорпиона;

Стрельца.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари