Всі категорії
Додати товар

Намисто з натурального сердоліку, d - 15-16 х 2 мм (+/-), l - 41,42 см.

250 грн
Опис

Крім удачі, магічні властивості сердоліка включають захист від негативної енергії і бідності. Протягом століть цьому помаранчевому халцедоновому кварцу приписувалося додаткове значення. Амулети і талісмани носили стародавні воїни для набуття хоробрості та сили. Значення карнеолу олицетворяет сміливість, витривалість, мотивацію і лідерство

Властивості сердоліку, встановлені давньоєгипетськими архітекторами, також збереглося протягом багатьох років. Вважається, що він зміцнює творчий потенціал усіх причетних до мистецтва та творення. Вважається, що мінерал також захищає будівельників і людей, які працюють у будівництві. Вважається, що сила сердоліка захищає людей від нещасних випадків, які є звичайними на будівельних майданчиках. У наші дні значення сердоліку розширилося і тепер включає захист будинку від нещасних випадків, пожеж, нещасть та крадіжок.

Кулон із сердоліка фото

Переваги каменю сердоліку забезпечують енергію та силу спортсменам та військовим відповідно до значення сердоліка. Журналісти розвивають кращу організацію та форму у своїх листах, тоді як продавці стають більш мотивованими з використанням дорогоцінного каміння сердоліку.

Сердолік відомий як «камінь співаків», тому що він, як вважалося, робить голос співака чистішим і гучнішим. Відповідно до магічних властивостей сердоліка, він вселяє впевненість у виконавців. Вважається, що помаранчевий кварц надає сміливості боязкому сором'язливому оратору, заохочує сміливу і промовисту мову.

Банер властивості сердоліку

♥ Чим сердолік допоможе вам в особистому житті
Сердолік – камінь сімейного щастя. Усім самотнім допоможе притягнути до життя другу половинку. Сімейним парам - зберегти теплоту та довірчі відносини.
Вважається каменем вірності – з ним друга половинка проводитиме вечори лише у вашій компанії.
А якщо у вас були негативні стосунки в минулому, то сердолік допомагає позбутися мук нещасного кохання і відкрити своє серце новій людині.
Браслет сердоліковий властивості

Для стародавніх єгиптян колір сердоліку надавав йому додаткового значення, які збереглися донині. Воно пов'язане з жіночою пасивно-приймаючою енергією. Помаранчевий колір мінералу позначав родючість богині-матері Ісіди через його схожість із кольором менструальної крові.

Яскравий червоно-оранжевий та червоно-коричневий колір сердоліку символізував чоловічу енергію. Значення карнеолу, як і раніше, включає романтичне бажання, любов і пристрасть.

Рожево-жовтогарячий сердолік також сприяє любові між батьками та їхніми дітьми.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:
Продавець
monyka23
monyka23
Супер-продавець
Запоріжжя
90% виконаних замовлень
Була

Схожі товари