Всі категорії
Додати товар

Еліт кольє pilgrim з напиленням срібла та кристалами зварювання данія/390/

250 грн
Опис

Нове.З бирками.Клеймо
Кольє з напиленням срібла та кристалами Сваровскі (Нове з етикеткою). Довжина регулюється. Має дуже ефектний вигляд. Матеріал: ювелірний сплав із напиленням срібла.
Розмір: 40 см + 7 см ланцюжок для регулювання. Кожну ювелірну прикрасу Pilgrim — це результат ручної роботи, розкладне вручну та зібране вручну. Особливості біжутерії Пілігрим Вся продукція Пілігрим створена руками та має сертифікат безпеки. Отже, компанія висловлює турботу про людей, і її можна носити навіть дітям. До складу прикрас Pilgrim входять: безникові сплав, що мають антиалергенні властивості, який покривається напиленням золота або срібла. Також використовується гематитове напилення. Матеріали для біжутерії залежать від сезону. Основний складник — це напівдрагоцінні та дорогоцінні камені, кристали Swarovski, натуральні матеріали, шкіра, перламутр, різні скляні намистини та кольорова емаль. Біжутерія Pilgrim часто бере участь у показах сезонів мод світових подіумів. У різний час особами торгової марки Pilgrim були відомі голлівудські зірки та супермоделі. Відсилання
Вирушаю Укрпошта й Новою Поштою, за доставку Новою Пощой оплачуєте під час отримання посилки, за доставку Укріплогою, передплата разом із вартістю товару.

🔊-Колір,тон на ресурсі може спотворюватися, кому важливо, прошуку звернути увагу!

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари