Всі категорії
Додати товар

Намисто ′п′янка любов′ (корал, сердолік)

2740 грн
Опис

Настала пора, коли прокидається природа! Кожна жива душа, від пташки до комашки, відчуває прилив сили і енергії. Весна це час оживати, час кохати і піддаватися любові. Відкривати їй двері свого сердечка і наповнюватися світлом. Любов зцілює, додає сенсу і надії.

МАТЕРІАЛИ: - великі намистини натурального коралу (красиві, з невеликими природними недоліками і включеннями), - сердолік, - котяче око (скло), - лунниця - латунь, ручна робота. Нанизане на основі, що тримає форму, тож не буде провисати під масивними намистинами.

Довжина - 45 см та 7 см ланцюжок для регулювання.

* Ви отримаєте намисто в красивій подарунковій упаковці. **Якщо Вам сподобалася робота, але є потреба змінити розмір, додати браслет чи інше - пишіть і я зроблю все можливе, щоб виконати Ваші побажання, якщо це буде можливо на момент замовлення. *** Металева фурнітура захищена від окислення та зміни кольору. В ПОДАРУНОК додається полірувальна серветка для догляду за фурнітурою. **** Оплата можлива як накладним платежем так і передоплата на картку. ***** Доставка зручною для Вас поштовою службою. При оплаті накладним платежем врахуйте, що потрібно буде додатково оплатити комісію за перерахунок коштів на пошті.</p>
Додаткові характеристики:
Колір: Червоний
Колір: Помаранчевий
Камені / вставки: Корал
Камені / вставки: Сердолік

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари