Всі категорії
Додати товар

Намисто-мотанка "мандаринка"

800 грн
Опис

Що можна зробити з мандаринки? Так, з отієї маленької, свіжої, запашної, появи якої так чекаєш напередодні Нового року. Бо саме її аромат з дитинства пов'язаний з появою ялинки на своєму "ялинковому місці" в помешканні, з передноворічною метушнею, запаковуванням подарунків...
Звісно, найкраще її, тобто, мандаринку, просто очистити і з'їсти, насолодившись довгоочікуваним смаком. Бо ж ніхто не буде заперечувати, що саме в грудні до нас прибувають "справжні новорічні" цитрусові, з особливим смаком і ароматом, хоч зараз мандарини, апельсини й лимони в магазинах не вибувають цілий рік.
Можна також зварити з неї варення. Для цього підійдуть лише тонкошкірі маленькі мандаринки - клементини. Якщо не полінуватись і вимочити їх, потім порізати на чвертки разом зі шкірочкою, а потім уварювати днів три, а то й довше у сиропі з різними спеціями, то в банки розіллємо солодко-гіркуватий концентрат новорічного настрою. Яким потім з приємністю можна поділитись з друзями.
А можна відтворити її у намисті-мотанці. Принаймні, мені закортіло це зробити. Помаранчеві й червонуваті шкоринки, брунатні палички кориці й зірочки бадіяну, охряні плоди кардамону й зелена хвоя переплелись у 15-ни низанках.
Звісно, для рудоволосих зеленооких красунь - це беззаперечний "must have". Але хочу вірити, що й тим, хто обділений такими яскравими зовнішніми даними, ця мотанка принесе чудовий настрій передноворічного очікування чуда.
Додаткові характеристики:
Колір: Зелений
Колір: Коричневий
Колір: Помаранчевий
Матеріал: Нитки

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Продавець
post_ok
post_ok
Київ
Була

Схожі товари