Всі категорії
Додати товар

Кольє "геральдичні птахи" чорне з червоним і бірюзовим

1500 грн
Опис

Гармонійна округла форма з лаконічними намистинами з кераміки виглядає дуже красиво, цей дизайн користується найбільшою популярністю. Зображення двох геральдичних птахів засноване на народній українській вишивці. Колірна гамма базується на чорному кольорі і доповнена спокійними відтінками темно-червоного, бірюзового, коралового і кольору морської хвилі. Кольє виглядає ніби як старовинний український килим завдяки незвичному поєднанню кольорів. Прикрасу найркаще носити попід шию або трохи нижче, з відкритим вирізом або до коміру сорочки.
Розмір: ширина центральної частини 15 см, висота 7,5 см, довжина стрічки 50 см.
Матеріали: бісер скляний (Preciosa Чехія), кераміка, фетр, канва, натуральна шкіра, репсова стрічка, джинсова швейна нитка.
Колір: чорний, темно-червоний, морська хвиля, бірюзовий, кораловий; колір стрічки чорний.
Виріб потрібно зберігати в захищеному від пилу місці - в скриньці, шухлядці для біжутерії, в тканинному мішечку, в плоскому вигляді, щоб воно не деформувалося. Уникайте попадання вологи, косметики, парфумів. Виріб можна чистити за допомогою пилососа (на дуже низькій потужності), ватяними подушечками, серветкою для скла (окулярів), м'якою щіткою, пером, тканиною (все, що приємно Вам на дотик). Репсові стрічки можна прасувати і при необхідності споліскувати водою з пральним порошком, як і звичайну синтетичну тканину. Щоб вони менше м'ялися, зберігайте їх у скрученими у валик.
Додаткові характеристики:
Матеріал: Бісер
Матеріал: Намистини
Матеріал: Натуральна шкіра
Матеріал: Нитки
Матеріал: Фетр

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари