Всі категорії
Додати товар

Непальські тибетські мандала прикраси, брелок-амулет оберег талісман сипахо, 42 мм

126 грн
Опис

Давньої містичної тибетської мандала Сіпахо. Діаметр талісмана 32 мм, довжина
18 см. Колір: золото та срібло. нитка колір коричневий

Тибетська арабська діаграма передбачає захист володаря амулета від негативного
впливу сезонних, планетарних і космічних явищ, під покровителем божеств
Манджушрі, Авалокітішвара та Ваджрапані.
Значення, як і в будь-якої мандали, трансцендентне.

У центрі амулета тибетські цифри, що утворюють магічний квадрат (утворення
сезонності, тобто обертання планети та вплив різних сезонних парфумів) оберег,
далі 8 три грам Книги Перемен, які разом із символом інь-янь припускають
захист людини від різних природних сил, вогонь, вода, вітер тощо.

значення:

1. Захист і оберіг від хвороб, нещасних випадків, перешкод, від парфумів і демонів, від негараздів і пристрастей долі. На невидимому рівні розсіює гнів, пристрасть, гордість,нарність і тупість (Біла парасолька)

2. Символ повноцінного багатства. Людина не знає меж, перешкод і перешкод, почувається щасливим і вільним (Золоті рибки)

3. Виконання всіх бажань, як тимчасових (набуток довголіття, багатства та слави), так і найвищих (вачів звільнення й просвітлення). Символ довгого життя, багатства та процвітання. Утримування й накопичення, оберігає від непотрібних витрат. Нові джерела прибутку (Драгоцінна посудина)

4. Звільнення від залежностей, важких станів розуму та тіла. Чистота помислів і вчинків. Гармония души и тела (Цветок Лотоса)

5. Отримання нових знань, успішне завершення будь-яких справ, проєктів (контрактів, виробів, іспитів, захистів, виступів). Захист від конкурентів. Реалізація в кар'єрі, бізнесі, творчості. Мудрость (Біла раковина)

6. Нескінченне удання. Сприятлива доля. Фортуна, щастя. Допомагає зрозуміти взаємозв'язок усіх речей. Мудрості розпилення (Тибетський вузол нескінченності)

7. Перемога над ворогами та перешкодами, перемога над 794, помилковими уявленнями, надполотною і над усім шкідливим і згубним у цьому світі. Перемога в судах, спорах, конфліктах, змаганнях. Перемога над бажаннями та спокусою (Знамя Перемоги)

8. Правильне сприйняття, мислення, мовлення, поведінку, спосіб життя, зусилля, усвідомлення, споглядання. Трансформація йчавальне перетворення. Позбавлення ілюзій. (Колесо Дхарми)

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари