Всі категорії
Додати товар

Кольє з рутиловим кварцом та гірським кришталем ′стріла амура′

440 грн
Опис

Ніжне кольє ручної роботи з натуральним кристалом гірського кришталю та кварцом волосатиком повністю на фурнітурі з нержавіючої ювелірної сталі золотистого кольору. Довжина по шиї 36-41 см, вниз 12 см.

Рутиловий кварц має багато інших найменувань: волосся Афродіти, нитки кохання, стріли Амура і навіть «волосатик». Мінерал має своєрідний зовнішній вигляд – це прозорий камінь, усередині якого видно тонкі нитки. Ці «волоски» і є волокнами рутила, які зумовлюють цінність мінералу. Волосатик має здатність позбавляти свого власника сумного та сумного настрою, а також депресивного стану. Камінь корисний як амулет людям творчих професій, він дарує натхнення, допомагає розвитку багатої фантазії і пробуджує всі приховані таланти свого володаря. Вважається, що власник волосатика може легко визначити наміри будь-якої людини, яка будь-яким чином присутня в її житті.

Гірський кришталь - універсальний мінерал, він підходить всім знакам зодіаку. За твердженнями магів, гірський кришталь допоможе своєму власнику набути душевної гармонії, сконцентруватися, прояснить свідомість і покращить роботу мозку. Камінь навчить регулювати та правильно використовувати внутрішні сили та вбереже від негативного впливу ззовні
Відправка товару після повної оплати або післяплатою після передоплати 100 грн

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?