Всі категорії
Додати товар

Срібний чокер з малахіту та обсидіану ′аріадна′

540 грн
Опис

Витончене кольє - чокер ручної роботи з натурального гранованого (4 мм) малахіту та мініатюрного (всього 2 мм) обсидіана з великою срібною намистом виконаний на фурнітурі зі срібла 925 проби. Довжина по шиї 38,5 см. Є сережки для комплекту.

Малахіт має унікальну властивість - виконувати бажання, але треба бути обережним. У поганому настрої його носити не варто, адже він здатний зчитувати енергетику та настрій людини, при цьому камінь може змінювати інтенсивність та контрастність забарвлення. Тому самоцвіт не рекомендується носити в періоди поганого настрою. І навпаки, коли власник мінералу знаходиться на високих вібраціях, у життя людини притягуються позитивні моменти та виконується все задумане!
Талісман у вигляді малахіту може підштовхнути свого володаря до рішучих вчинків та змін на краще. Також малахіт допомагає своєму власнику відмовитися від спілкування з непотрібними людьми та позбутися невзаємного кохання.
Магічні властивості малахіту особливо розкриваються в оправі зі срібла.
Літотерапевти стверджують, що малахіт сприятливо впливає репродуктивне здоров′я жінки.

Обсидіан благотворно впливає на шлунково-кишковий тракт, здатний виліковувати застудні захворювання, що виникли через переохолодження. За стародавніми легендами, обсидіан застерігає від поганих вчинків, охороняє свого власника від пристріту та поганих людей, виводить негативні емоції. Також цей камінь допомагає людині стати більш зібраною, допомагає концентрувати сили, відточує гостроту думки.
Відправка товару після повної оплати або післяплатою після передоплати 100 грн
Додаткові характеристики:
Колір: Зелений
Колір: Чорний
Камені / вставки: Малахіт
Камені / вставки: Обсидіан

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари