Всі категорії
Додати товар

Кольє-ланцюжок "созірка касіопея" кристали позолота натуральний камінь данія pilgrim

280 грн
Опис

Елітна ювелірна біжутерія ручної роботи PILGRIM (Данія)

(Нове з етикеткою)
Ексклюзивне кольє із серії "Сорість Касіопея". На ланцюжку прикріплені різні за величиною і значення кулони. Центральний кулон-трикутник, на якому кристаликами позначені контур сузір'я. Інші кулони: маленький трикутник, місяць-луна, довгастий натуральний камінь. Поверхня кулонів матова-сатинова. Ланцюжок без карабіна. У подарунок до цього кольє йдуть фірмові мішечки, пакет із символікою бренда та паспорт прикраси (можна на подарунок).

Увага: Колір підвіски з натурального каменю відрізняється від кольору, аналогічної до офіційного фото. Колір світло-блакитний, а не насичено синій.

Розмір: довжина ланцюжка 65 см, ширина нижнього кулона-трикутника 1,5 см, висота 3 см.

Величезний вибір елітної біжутерії з Данії PILGRIM дивіться тут https://shafa.ua/member/tchibo_lux/clothes?sort=4&category=62

УВАГА АКЦІЯ! Під час купівлі 3 товарів PILGRIM від 100 грн доставка НОВИЙ ПОЧТИЙ БЕЗПЛАТНА! Заощаджуйте на доставці!

Кожну ювелірну прикрасу Pilgrim — це результат ручної роботи, розкладне вручну та зібране вручну.

Особливості біжутерії Пілігрим

Уся продукція Пілігрим створена руками та має сертифікат безпеки. Отже, компанія висловлює турботу про людей, і її можна носити навіть дітям.

До складу прикрас Pilgrim входять: безникові сплав, що мають антиалергенні властивості, який покривається напиленням золота або срібла. Також використовується гематитове напилення. Матеріали для біжутерії залежать від сезону. Основний складник — це напівдрагоцінні та дорогоцінні камені, кристали Swarovski, натуральні матеріали, шкіра, перламутр, різні скляні намистини та кольорова емаль.

Біжутерія Pilgrim часто бере участь у показах сезонів мод світових подіумів. У різний час особами торгової марки Pilgrim були відомі голлівудські зірки та супермоделі.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Золото Шкіра Позолота Срібло Сплав Скло
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?