Всі категорії
Додати товар

Шикарний підвіс з великими натуральними авантюринами

200 грн -30% 140 грн
Опис

Продам красивый подвес с натуральными камнями АВАНТЮРИНАМИ.Шикарный вариант для подарка.Смотрится элегантно и богато!Лечебные свойства
Авантюрин применяют при расстройствах сердечно-сосудистой системы и повышенном давлении, заболеваниях легочной системы, дерматитах, предохраняет от выпадения волос. Он оказывает положительное воздействие при различных нервных растройствах, улучшает зрение. Регулирует рост от рождения до семи лет, на физическом уровне улучшает самочувствие, а также стимулирует восприятие и увеличивает творческий потенциал.
Авантюрин стимулює метаболізм, знижуючи рівень холестерину і запобігаючи артеріосклероз, збільшує виведення рідини при набряках, водянці, допомагає очищенню кишечника при запорах, посилює кровотік при склерозі судин, має протизапальну дію та полегшує мігрені. Для зцілення використовують прикраси з авантюрину, а також різні форми масажерів.Магічні властивості Авантюрин - дуже позитивний камінь, що сприяє Процвітанню у всіх сенсах цього поняття. У нього сильний зв'язок із царством девів. Авантюрин здатний розряджати негативні ситуації. Цей камінь зміцнює лідерські якості і заохочує наполегливість. Авантюрин дає везіння у ризикованих ситуаціях, певний фарт в справах і удачу в грі. Авантюрин здавна вважається щасливим талісманом, що носять для збереження радісного настрою. Авантюрин сприяє творчому розвитку особистості, викликає натхнення письменників, художників, музикантів. Він може стати прекрасним помічником в справах серцевих. Як амулет авантюрин оберігає від псування.

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари