Всі категорії
Додати товар

🌚🌟 намисто чокер оберіг "лунница" шикарний натуральний лабрадорит і моховий агат місяць

425 грн
Опис

🌚🌟 Кольє намисто з натурального лабрадориту з підвіскою у формі місяця (оберіг лунница) з натурального каменю Індійський або моховий агат. Лабрадорит унікальною рідкісного забарвлення. Підвіска напівпрозора з темно зеленими "мереживними" вкрапленнями. Це прикраса має потужну енергетику місяця (див. опис нижче) . Дивіться відео-огляд (вгорі сторінки) цього кольє, щоб побачити всю його красу.🌚🌟

❗️🔷В наявності є подібні чокеры і кольє з інших натуральних каменів: флюорит, сонячний та інші камені.

Розмір: довжина 42 см +7 см подовжувальна ланцюжок, діаметр намистин 4 мм, розмір підвіски 2х1,5 див.

Склад: натуральний камінь лабрадорит, індійський агат, ювелірний сплав.

🧙‍♂️👆 Лунниці - виключно жіночий оберег, який виготовляли слов'яни як оберег для дівчат та жінок. Свою назву вона отримала через те, що нагадує серп Місяця. Загнуті вниз «ріжки» символізують схильність до Неба, під охороною якого знаходиться власниця цього оберегу. Слов'янські жінки носили такі прикраси, не знімаючи, щоб убезпечити себе від напастей, забезпечити собі та своїм дітям здоров'я, а вдома – достаток.

Лабрадорит заспокійливо діє надмірне збудження, стабілізує стрибки запальності, астенію, виводить з депресії і відновлює нервову виснаженість. Застосування мінералу покращує настрій, обдаровує відчуттям радості та повноти життя.

Лабрадорит дуже корисно впливає пам'ять. Про лікувальні властивості агатів також існує дуже багато думок. Наприклад, спортсменам рекомендується носити прикраси з агатом, щоб уникнути судом, які виникають при сильному фізичному навантаженні. Людям, які страждають на захворювання шлунково-кишкового тракту, рекомендують носити срібний підвіс з натуральним агатом. Людям, які бажають кинути палити і позбутися задишки та потягу до нікотину, також допоможе прикраса із зеленим агатом. Також вважається, що, наприклад, кільце з агатом стане відмінним помічником будь-якому оратору, повною мірою розкриваючи його ораторські здібності за допомогою очищення розуму і сприятливого впливу на дихальну систему.

Стан: Новий
Колір:
  • Сірий
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари