Всі категорії
Додати товар

🌛💜 намисто чокер оберіг "лунница" натуральний флюорит і індійський агат місяць місяць

425 грн
Опис

🌛💜 Кольє намисто з натурального флюориту з підвіскою у формі місяця (оберіг лунница) з натурального каменю Індійський агат. Підвіска напівпрозора. Це прикраса має потужну енергетику місяця (див. опис нижче) . Дивіться відео-огляд (вгорі сторінки) цього кольє, щоб побачити всю його красу.🌛💜

❗️🔷В наявності є подібні чокеры і кольє з інших натуральних каменів: лабрадорит, сонячний камінь, халцедон, лазурит і інші камені.

Розмір: довжина 43 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини, діаметр намистин 4 мм, розмір підвіски 2х1,5 див.

Склад: натуральний камінь флюорит, індійський агат, ювелірний сплав.

🧙♂️👆 Лунниці - виключно жіночий оберіг, який виготовляли слов'яни в якості оберега для дівчат і жінок. Свою назву вона отримала через те, що нагадує серп Місяця. Загнуті вниз «ріжки» символізують схильність Неба, під охороною якої знаходиться власниця цього оберегу. Слов'янські жінки носили такі прикраси, не знімаючи, щоб захистити себе від напастей, забезпечити собі і своїм дітям здоров'я, а вдома - достаток. Вважається, що він сприяє розкриттю «третього ока», впливає на свідомість, сприяє розвитку інтуїції, допомагає впорядкувати думки.

Флюорит діє заспокійливо, знімає емоційність, стрес, депресію, дозволяє досягти душевної рівноваги. Флюорит – камінь духовних вчителів, камінь присвячених. З його допомогою набагато легше і швидше можна налаштуватися на тонкі вібрації, тому камінь вважається ідеальним для медитацій. Енергетика мінералу дозволяє розширювати і змінювати свідомість, на час відключатися від побутових проблем і життєвої рутини.

Прекрасний провідник в тонкі світи. М'які і ненав'язливі вібрації каменю допомагають доторкнутися до вищих сфер без особливого ризику саморуйнування. Заспокійливо впливає на центральну нервову систему, усуває негативні моделі мислення.

Зелений агат має заспокійливі властивості, допомагає очищати розум. На Сході впевнені, що камінь – вірний помічник медитації, сприяє концентрації жіночої енергії Інь. На Заході ж зазначають, що зелений агат надає сміливості та розважливості. Також він допоможе своєму власнику знайти в оточенні людину з поганими намірами.

Про лікувальні властивості агатів також існує дуже багато думок. Наприклад, спортсменам рекомендується носити прикраси з агатом, щоб уникнути судом, які виникають при сильному фізичному навантаженні. Людям, які страждають на захворювання шлунково-кишкового тракту, рекомендують носити срібний підвіс з натуральним агатом. Людям, які бажають кинути палити і позбутися задишки та потягу до нікотину, також допоможе прикраса із зеленим агатом. Також вважається, що, наприклад, кільце з агатом стане відмінним помічником будь-якому оратору, повною мірою розкриваючи його ораторські здібності за допомогою очищення розуму і сприятливого впливу на дихальну систему.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Фіолетовий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари