Всі категорії
Додати товар

🌸🌛 намисто чокер оберіг "лунница" натуральний камінь халцедон місяць місяць

425 грн
Опис

🌸🌛 Кольє намисто з натурального халцедону з підвіскою у формі місяця (оберіг лунниця). Підвіска напівпрозора. Ця прикраса має потужну енергетику місяця. Дивіться відео-огляд (вгорі сторінки) цього кольє, щоб побачити всю його красу.🌸🌛

❗️🔷В наявності є подібні чокери та кольє з інших натуральних каменів: флюорит, сонячний камінь, содаліт, добрадорит та інші камені.

Розмір: длина 45 см + 5 см подовжувальна цепочка, діаметр бусин 4 мм, розмір підвіски 2х1,5 див.

🧙‍♂️👆 Лунниці - виключно жіночий оберег, який виготовляли слов'яни як оберег для дівчат та жінок. Свою назву вона отримала через те, що нагадує серп Місяця. Загнуті вниз «ріжки» символізують схильність до Неба, під охороною якого знаходиться власниця цього оберегу. Слов'янські жінки носили такі прикраси, не знімаючи, щоб убезпечити себе від напастей, забезпечити собі та своїм дітям здоров'я, а вдома – достаток.

Вважається, що прикраси з халцедоном захищають людину від поганих думок, пристріту, туги, надають сил і бадьорості. Для жінок прикраси з халцедону приносять сімейне щастя, чоловікам – успіх у справах. Халцедон – камінь викладачів. Він підтримує роботу голосових зв'язок, робить мова зв'язковим і переконливим, не дає збитися з думки при тривалому спілкуванні.

Магія каменю тісно пов'язана із його лікувальними властивостями. Вважається, що мінерал подарує гармонію в душі, позбавить депресії та безсоння. Камінь також забезпечує захист від пристріту, псування і навіть від пліток. Халцедон рекомендують носити емоційним людям, які всі події приймають надто близько до серця.

Склад: натуральний камінь халцедон, ювелірний сплав.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари