Всі категорії
Додати товар

🐹🌛 кольє-намисто чокер "амулет лунница" натуральний камінь агат коричнево-оранжевий

425 грн
Опис

🐹🌛 Кольє намисто з натурального агата з підвіскою у формі місяця (оберіг лунница). Підвіска з оранжевими плямами, намистини напівпрозорі коричнево-бежеві. Це прикраса має потужну енергетику місяця (см опис амулета нижче). Фурнітура сріблястого кольору ,є регулювання довжини. Дивіться відео-огляд (вгорі сторінки) цього кольє, щоб побачити всю його красу.🐹🌛

❗️🔷В наявності є подібні чокеры і кольє з інших натуральних каменів: флюорит, сонячний камінь, содалит, лабрадорит та інші камені.

Розмір: довжина 45 см + 5 см ланцюжок регулювання довжини, діаметр намистин 4 мм, розмір підвіски 2х1,5 см.

🧙‍♂️👆 Лунниці - виключно жіночий оберег, який виготовляли слов'яни як оберег для дівчат та жінок. Свою назву вона отримала через те, що нагадує серп Місяця. Загнуті вниз «ріжки» символізують схильність до Неба, під охороною якого знаходиться власниця цього оберегу. Слов'янські жінки носили такі прикраси, не знімаючи, щоб убезпечити себе від напастей, забезпечити собі та своїм дітям здоров'я, а вдома – достаток.

На думку магів, коричневий агат взагалі вважається ангелом-охоронцем. Іншими словами, він допоможе всім, хто потребує його. В основному це ті люди, які завжди зазнають долі або долають якісь перешкоди: спортсмени, пожежники, рятувальники, мандрівники, моряки.

Фахівці у галузі нетрадиційної медицини вважають, що коричневий агат допомагає зміцнити загальний стан здоров'я, зміцнює імунітет, захищає від вірусних та інфекційних захворювань.

Крім того, до лікувальних властивостей мінералу відносять: - покращує зір; - попереджає захворювання нирок; - налагоджує роботу травної системи; - лікує захворювання шкіри; - допомагає впоратися з нападами астми, знижує їх інтенсивність та кількість; - знімає біль у горлі та бронхах. натуральний камінь агат, ювелірний сплав.

Стан: Новий
Колір:
  • Коричневий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?