Всі категорії
Додати товар

🌙💙 красиве кольє-намисто з підвіскою "лунница" натуральні камені: імператорська і червона яшма

455 грн
Опис

🌙💙 Кольє намисто з натурального каменю блакитна імператорська яшма з підвіскою у формі місяця (оберіг лунница) з червоної яшми. Ця прикраса має потужну енергетику місяця (див. опис амулету нижче). Вставки із натурального гематиту. Фурнітура сріблястого кольору, регулювання довжини. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кольє, щоб побачити всю його красу. 🌙💙

❗️🔷В наявності є подібні чокери та кольє з інших натуральних каменів: флюорит, сонячний камінь, содаліт, місячний камінь, лабрадорит, авантюрин, місячний камінь, рожевий кварц та інше каміння.

Розмір: длина 44 см + 5 см цепочка регулювання длини, діаметр бусин 6 мм, розмір підвіски 2х1,8 см.

Склад: натуральний камінь блакитна імператорська яшма, червона яшма, ювелірний сплав.

🧙‍♂️👆 Лунниці - виключно жіночий оберег, який виготовляли слов'яни як оберег для дівчат та жінок. Свою назву вона отримала через те, що нагадує серп Місяця. Загнуті вниз «ріжки» символізують схильність до Неба, під охороною якого знаходиться власниця цього оберегу. Слов'янські жінки носили такі прикраси, не знімаючи, щоб убезпечити себе від напастей, забезпечити собі та своїм дітям здоров'я, а вдома – достаток.

Властивості каменю червона яшма воістину безцінна. Його можна використовувати з лікувальною метою або покладатися на його магічні характеристики:
- Його магічна властивість відбивати будь-яку негативну енергію набула широкої популярності.
- Друга назва цього мінералу – «камінь справедливості». Було помічено, що камінь червона яшма здатний протистояти будь-якій неправій справі, яка відбувається зараз, і навіть запобігати її. Медитація з цим мінералом допомагає усвідомленню того, як знайти правильний шлях, якщо вже здійснено недостойний вчинок.
- Унікальні властивості каменю червона яшма допомагають стабілізувати всі енергетичні ресурси організму, що призводить до загального балансу.
- Цей мінерал допомагає позбутися безсоння. Якщо використовувати різновид червоного кольору, можна навіть виконати деякі мрії. Для цього камінь кладуть біля ліжка і повністю поринають у бажання, намагаючись максимально уявити його втілення. У процесі такої медитації ви отримаєте осяяння, що вказує на те, як можна досягти своєї мрії і що для цього потрібно зробити.
- Червоний камінь яшма може захистити вас від різних видів випромінювань.
-----
Літотерапевти рекомендують використовувати імператорську яшму, щоб відновити запас сил та енергії, покращити пам'ять. Деякі джерела радять застосовувати цей мінерал хворим на епілепсію або пропасницю. Всі інші властивості у нього такі ж, як і у звичайної яшми.

Стан: Новий
Колір:
  • Блакитний
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать: