Всі категорії
Додати товар

🌸🖤 ошатне кольє-намисто з підвіскою "трикутник" натуральні камені: рожевий кварц, агат

470 грн
Опис

🌸🖤 Ексклюзивні ошатні намисто з комбінації натурального каміння: грановані намистини чорного агату, намистини та підвіска "Трикутник" з рожевого кварцу. Фурнітура золотистого кольору, є регулювання довжини. Дивіться відео-огляд (нагорі сторінки) цього кольє, щоб побачити всю його красу.

!!! У продажу є подібне кольє з чорного агату, шунгіту та оніксу.

натуральний камінь агат, рожевий кварц, біжутерний сплав.

Розмір: довжина кольє без підвіски 47 см + 6 см ланцюжок регулювання довжини, діаметр намистин 8 мм, розмір підвіски 3х2,2 см.

🧙‍♂️👆Чорний агат здатний лікувати хвороби і служить оберегом від чорної магії. Усі негативні енергетичні впливи він трансформує у позитивні. Ця магічна властивість властива тільки цьому мінералу, тому чорний агат – захист від привороту, пристріту, псування та іншого чаклунства, спрямованого проти його господаря.
---
Рожевий кварц універсальний камінь. Він підходить власникам усіх знаків зодіаку. Але особливо сприяють магічні властивості каменю Водоліям. Для Жінок він створює атмосферу спокою та затишку, гармонії та кохання. Чоловіків рожевий кварц робить добрішими, наповнюючи їх додатковою світлою енергією. Камінь допомагає досягати вершин у кар'єрному зростанні, трудовій діяльності, досягненні цілей. Рожевий кварц вважається магічним антидепресантом. Колір мінералу покращує настрій, підвищує тонус, позбавляє нічних кошмарів, знімає стрес та полегшує його наслідки.

Цілювачі стверджують, що він здатний вилікувати глибокі душевні рани. Камінь допомагає знайти спокій та прощення, забути старі образи та налаштовує на кохання, в тому числі і до самого себе.

Лікувальні властивості рожевого кварцу підвищують імунітет, допомагають зміцнити нервову систему, судини та кістковий мозок, лікують лімфатичну систему, покращують показники крові.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?