Всі категорії
Додати товар

Намисто намисто з натуральних перлів 47см. /8мм з золотим замком 585 проби.

23000 грн
Опис

ПЕРЛИ завжди в МОДІ! Перли - морський дар, який символізує вірність, правду і любов. Це органічний матеріал, цінний в усьому світі. Прикраси з ним виходять неймовірно ніжними, жіночними і благородними. Це класика, яка не виходить з моди багато століть! Намисто Намисто з натуральних Перлів 47см. /8мм з золотим замком 585 проби. Виробник КЮЗ. В шкарпетці було мало. Стан ідеальний. Купували для себе, не носимо. Без яких-небудь дефектів. Додаткові фото за запитом. «Перли завжди правий», — сказала Коко Шанель, і зробила ПЕРЛИ найбільш демократичним прикрасою, яке йде будь-якій жінці і підходить до будь-якого одягу. Вона перша затвердила поєднання білого перлів з чорним светром, темним елегантним жакетом, маленьким чорним платтям. КоКо Шанель радила носити намисто невимушено і легко, не надаючи їм особливого значення. Носити ПЕРЛОВЕ кольє можна з елегантними вечірніми сукнями, джинсовим одягом, з костюмом з твіду, з джемпером, майкою або водолазкою і навіть звичайні джинсові шорти чудово поєднуються з ним. ПЕРЛИ найкраще виглядає з простими нарядами, позбавленими яких-небудь пишних наворотів. Стилісти ніяк не обмежують поєднання кольє з перлів з різноплановою одягом. Короткі прикраси з перлів (не більше 47 см) краще всього виглядають з діловими костюмами. Можна їх розглядати і для доповнення повсякденних нарядів. Единственное, на что следует обращать внимание – это форма выреза на одежде и длина нити жемчуга.

ЖЕМЧУЖНЫЕ УКРАШЕНИЯ ЗАХВАТИЛИ ПОДИУМЫ и магазины, а модные блогеры наперебой советуют носить заколки, серьги и подвески с перламутром. Российские ювелирные марки вроде Maria Stern, Copine Jewelry и Qari Qris уже давно включили жемчуг в коллекции; встречается он и у брендов одежды — например, Lesya Nebo, Simone Rocha, Alexander McQueen, Gucci и других.

Цена на колье из натурального ЖЕМЧУГА известного модного дома может достигать нескольких сотен тысяч.

Изделия из жемчуга издавна славятся своими лечебными свойствами. Так в Китае, Корее и Японии считается, что морской жемчуг успокаивает нервную систему и нормализует кровообращение. Жители Востока свято верят в то, что они способны укреплять Жизненные силы и продлевать молодость.
Жемчуг Тайцы дарят, если хотят похвалить ум и значимость человека. В Таиланде, Индонезии и на Филиппинах считается, что жемчужина так же способствует укреплению памяти и способности сосредоточиться.

Доставка:
Новая Почта

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Стать:
Продавець
lesia1978
Massimo
Київ
58% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?