Всі категорії
Додати товар

Набір срібний із натуральними білими сапфірами

3500 грн
Опис

Набір срібний — кільце — розмір 17,5, сережки, кулон на ланцюжку з натуральними білими сапфірами.

Куплені в Каїрі в дорогому ювелірному бутику за 200 доларів 2018 року.

«Східний діамант» — так романтично іноді називають білий сапфір — камінь, який завдяки своїй незрівнянній красі є дуже популярним серед поціновувачів вишуканих ювелірних прикрас.

На Сході натуральні білі сапфіри використовують як талісмани, наділяючи їх здатністю вберігати від зла. Ще вважається, що білі сапфіри стимулюють розвиток творчих і артистичних здібностей, допомагають людині проявити свою привабливість, наділяють харизмою. Це камінь Венери, яка захищає кохання, красу та артистичною якістю. Також білий сапфір рекомендують носити тим, хто хоче домогтися певної мети — камінь допомагає здійснювати бажаний і проявляти власний потенціал.

Як відомо, сапфір отримує свій колір від мікроелементів, як-от залізо, хром, мідь, титан і магній у процесі свого формування. Білий сапфір, або лейкосапфір, практично не має у своїй структурі цих мікроелементів, що робить його рідкісним і унікальним. Хоча часом білий корунд усе ж має домішки в незначних кількостях і ледь помітний відтінок рожевого, жовтого або блакитного кольорів, але помітити їх може тільки професіонал. Як і всі сапфіри, лейкосапфір дуже твердий (9 за шкалою Мооса).

Найкращими білими сапфірами вважаються кашмірські камені, сапфіри з М'янми та мінерали зі Шрі-Ланки. Основним виробником, унаслідок більшої різноманітності білих сапфірів, є Шрі-Ланка. Камені з цих родовищ називають «білими сапфірами острова Цейлон».

Під час виготовлення ювелірних виробів найчастіше використовуються білі сапфіри невеликого розміру через те, що у великих каменях неминуче наявність інших колірних домішок. Лійосапфіри гранять, зазвичай, так само, як алмази. Ці камені стали гідною альтернативою діамантам, адже вони надзвичайно тверді та довговічні, а їх нижча вартість є ще однією приємною перевагою.
Природний мінерал вирізняється сильною цілющою енергетикою. Носіння такого самоцвіту захищає людину від розвитку різноманітних хвороб, зокрема пов'язаних із серцево-судинною системою. Найсильніший ефект досягається під час носіння каменю в зоні грудей. У цій точці він також покращує й функціонування легень.

Білий сапфір рекомендують носити людям, які страждають не тільки від захворювань серця, судин, а й схильних до хвороб органів дихання. Однак, потрібно враховувати — самоцвіт не рятує від серйозних захворювань, наприклад, туберкульозу, онкології.

Також цей різновид корунду буде корисним у разі нервових розладів. Камінь допомагає:

у разі безсоння;
у разі підвищеної збудливості;
у лікуванні неврозів.
Кільце з білим сапфіром робить характер спокійнішим, усуває запальність. У разі нервових розладів мінерал рекомендовано додавати до скронь, лоба.

Тому зробіть приємний сюрприз своїм близьким уже сьогодні: купіть щикарний набір — кільце, сережки, кулон із білими сапфірами, і будьте впевнені, байдужим не залишиться ніхто.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Срібло
Стать:

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?