Всі категорії
Додати товар

Гарнітур із яшми

5500 грн
Опис

У носінні не був, чудовий гарнітур.Кільце на 18-18,5 розмір
Вважається, що кільця, сережки, кулони з яшмою можуть стати оборотами для людей, які народилися під знаком Зодіака: Тельця, Діви, Овна, Близнюків, Лева, Вагаів, Скорпіона, Стрельца, Козерога, Водолея.

Також вважається, що кулон зі срібла з яшмою — талісман людей, які люблять подорожувати. Прикраса зі срібла або золота з яшмою мандрівник має носити із собою, щоб не збитися з шляху, не потрапити під дощ, обійти перешкоди.

Має значення і форму каменю, який обладнаний сріблом або золото. Наприклад, кругла яшма допоможе Вам не зробити вчинки, які згубно впливають на долю. Овальна яшма в прикрасах зі сріблястого або золота наповнить Вас енергією. Якщо ж оправити необроблену яшу, вона стане амулетом, який захищатиме Вас від заздрості та злості оточення.

Хіроманти вважають, що яшма підходить усім людям незалежно від знака зодіаку. Якщо Ви подаруєте виріб із яшми у свій будинок, Ви відразу ж відчуєте, що в сім'ї стало спокійно, умиротворення, що кожен член сім'ї став добрішим і уважнішим. Якщо виріб із яшмою залишити в офісі, угоди почнуть укладатися частіше.

Фото вставка яшми Менногі жінки, які коли-небудь захоплювалися магією, знають, що яшма — камінь краси. Ще давні люди надівали в дитинстві на шию дівчинки кулон із яшмою, щоб вона виросла красивою та чарівною.

Яшму багато хто використовує і для приваблення багатства. Для цього маленький шматочок каменю варто носити в гаманці або ж на шнурі на шиї.
Лікувальні властивості самоцвіту

Яшма здатна допомагати людині у разі різних хвороб:

- допоможе у разі зубного болю;

- покращить зір;

- відновить сили;

- очистить кров;

- полегшить лихоманку;

— покращить пам'ять.

Фото Різновид яшми Також варто звернути увагу на колір яшми. Наприклад, срібний кулон із червоною яшмою допоможе жінкам вилікувати «жіночі» хвороби.

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Натуральний камінь
Стать:
Продавець
zhduliya
54,52,50 размер
Славутич
88% виконаних замовлень
Була

Схожі товари