Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Ельфійський комплект синій діадема кафи без проколів накладні вуха ельф косплей виступ...

1019 грн
Опис

Вартість набору містить знижку і бонус.
Для питань і замовлення пишіть в чат.

До авторського набору входять:
1. Діадема-гілочка «Ельфійський лотос» синій (дизайн лотоса) ціна окремо 410 грн. з включеннями синіх кристалів та намистин.
Довжина 28-30 см. За допомогою стрічки на кінцях виробу можна підігнати під будь-який обхват голови.

2. Сині кафи в дизайні Дивнолісся (з простих відтінків синіх кристалів).,330 грн. за одну кафу.
Накладні вушка виготовляються за авторською технологією для кожного конкретного покупця ІНДИВІДУАЛЬНО. Щоб накладні вуха добре сиділи і не злітали, необхідні ваші виміри ( стане в нагоді лінійка і дзеркало) . Як знімати заміри пишу ПІСЛЯ оплати в день прийняття замовлення!

При покупці комплекту - кулон в подарунок!🎁 (дизайн рандомно).

За моєю бонусною програмою, для тих клієнтів, які здійснюють одночасну покупку на суму від 850 грн, я надаю миттєву знижку 3% 💜 (ця знижка тільки для тих, хто оплачує вартість продукції до відправки і за попереднім погодженням зі мною!).
Знижка 3% зберігається на майбутні покупки(для даного клієнта). Читайте більш детально умови для надання знижки та бонусів на сторінці авторського магазину p-olena (розділ "Про мене").

Окремо гілочка ( кольє ) і кафи є в моєму магазині на сайті в багатьох кольорах.
Оплата може бути повною відразу або частинами на карту, деталі пишу в особистому листуванні. При оплаті частинами - передоплата (половина вартості комплекту) в момент замовлення, решта перед відправкою.

У набір можуть входити авторські кафи іншого дизайну - Паросток, Дроу, Весна чи Лотос. Також можна вибрати інший колір, якщо він відрізняється від представленого комплекту пишіть в чат.

Більше виробів в магазині на Крафті https://polenahandmade.**********

❤️Оплата на карту в день замовлення , реквізити пишу тут в особистому повідомленні. Відправка НП за тарифами. За доставку оплата окремо при отриманні посилки.
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize