Всі категорії
Додати товар

Ельфійська тіара комплект на чоло гілочка діадема кафа прозорий сріблястий ельф...

740 грн
Опис

ОДНА каффа і діадема, кулон у подарунок . Виготовляється ІНДИВІДУАЛЬНО під кожного покупця. Немає в наявності. Хочете замовити або є питання - питайте в особистому листуванні - біля ціни праворуч дрібним шрифтом "Запитати/задати запитання" ( для комп'ютерної версії сайту) і кнопка внизу сторінки ( для мобільної версії сайту). Безпечної оплати немає, "наложки" не має!❗ Перед оформленням замовлення напишіть мені. Оплата на мою карту, реквізити відправляю через особисту переписку, не оформляти замовлення самостійно!

Авторський набір ельфійських прикрас в прозоро срібному, включає в себе одну кафу в ельфійському стилі ( дизайн "Паросток") і Ельфійську гілочку-діадему. На останньому фото - зразок того, як каффа виглядає на вушку.

Кріплення:
Кафи одягаються на вушка ( є ліве і праве ) без кліпс і проколів . Тобто не треба додаткових затискачів, цвяшків і кліпс. Конструкція накладних вушок складається з дротяного каркаса з мідного дроту з покриттям під сталь/срібло , який спроектований так , щоб щільно сісти на вуха. Після одягання кафи відмінно тримаються і не злітають - на 10 з 10 балів. Можна вільно і без побоювань рухатися, нахилятися, танцювати. Конструкція вушок розроблена мною і весь процес виготовлення ( від і до) робиться особисто. Від вас вимагається тільки виміри вушок. Як проводити виміри і правильно одягати оригінальний виріб - при особистому листуванні , після прийняття замовлення. Для вимірів знадобиться лінійка і дзеркало.

Накладні прикраси на вушка нагадують по дизайну молодий паросток ( на Шафі є окремі оголошення в декількох колірних варіантах ). Можуть бути зроблені в червоному, золотисто-янтарний, світло-кавовому, сірому, чорному ( під назвою "Дроу" на Шафі), синьому , червоному, порошно-бузковому, лавандовом, фуксія ( двох відтінків)і комбінованому кольорі. Колір вушок можна підібрати під наявний у вас фентезійний костюм або інші прикраси.

Приблизний розмір кафи 8-9 см , пишіть на яке вушко ви збираєтеся одягати ( ліве або праве), це важливо!

❤️Довжина гілочки приблизно 27 - 30 см. Колір центральної краплі на гілочці/ диадемке можна підібрати під ваш смак, на останньому фото приклади крапель в 14 - ти кольорах. Залежно від центрального елемента ельфійськой гілки підбираються кольори і відтінки кристалів і кришталевих намистин. Для виготовлення всього набору потрібно від 4-6 днів з моменту оплати. Я роблю за вашими мірками, щоб вироби сиділи зручно і щільно. Можу зробити прикраси окремо - дивіться в моєму магазині.

Купувати набором вигідно - в подарунок кулон! 🎁 під колір прикраси!

А для тих, хто оформляє одноразову покупку на суму від 850 грн. (читайте розділ "Про мене" в моєму профілі сайту) буде додаткова знижка 3%. Будь ласка, зв'яжіться зі мною в чаті заздалегідь, щоб її примінити.

Сфера застосування прикрас дуже широка - тематична вечірка, карнавал, фотосесія, танцювальні постановки, новорічне свято, ранок, косплей, театр, сцена, постановка, для рольових гравців при створенні світу фантазій і т.д.

Більше авторських товарів в магазині https://shafa.ua/member/polena

У магазині є квфи в іншому дизайні - менш витягнуті «Дивнолісся», також «Дроу» чорного кольору, "Весна" і «Лотос» з ланцюжками.

❤️Оплата і доставка:
Оплата карткою в день замовлення.
Відправлення Новою Поштою за рахунок одержувача (доставка 1-3 дні).

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Матеріал:
Намистини Метал Скло
Стать:
Принт:
З геометричним принтом Новорічна тематика З квітковим принтом Абстракція

Схожі товари