Всі категорії
Додати товар

Срібна підвіска, кулон з барочними перлами та лаврикитом ′едельвейс′

430 грн
Опис

Кулон, підвіска з натуральної барильної прісноводної перлини та лаврикриту на фурнітурі з якісного срібла 925 проби. Срібло не родоване, ручної роботи, тому без маркування. Продається без ланцюга, тільки кулон. Розмір усієї підвіски 5,5 см. Отвір у кільці 4,5 мм.

Перли, що мають неправильну форму, називають бароко або барочний. Він може бути диким або культивованим. датливо назва походить від французького слова «baroque» — химерний, химерний.
Перли бароко, як і будь-який інший, формуються в прісноводних або морських молюсках. Незвичайна форма виходить у разі нерівномірного відкладення перламутру навколо ядришка, що потрапив у встрицю природним способом або поміщеного в неї людиною.
Якщо ідеальні за формою перли вимагають із собою вечірнє вбрання або строгий костюм, то прикраси з барчистими перлами доречні в будь-яких умовах.
Ларвікіт вважають різновидом лабрадориту, його ще називають чорним лабрадором. Однак лаброрит добувають на канадському півострова Лабрадор, а ларвікіт — у місцевості Ларвік-фіорд у Норвегії.
Ларвікіт стимулює інтелект і творчі початку, це камінь студентів, вчених та викладачів. Він розвиває в людині схильність до філософського мислення, допомагає подивитися на події та себе самого з боку, поглядом свого ангела-охоронця. Утримує людину від здійснення недобрих вчинків, дає змогу позбутися негативних, руйнівних емоцій. Людям, які вирішили почати нове життя, допоможе швидше адаптуватися в нових умовах, вкаже правильний шлях до поставлених цілей

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Стать:

Схожі товари